Sommerens bedste oplevelsestilbud og et par gode nyheder fra Utzon Center

20 juni, 2012 | 06:33

Utzon Center er med på Danmarks Attraktionsliste 2011 som nr. 50, hvilket er rigtig flot og værd at være stolt af.
 
I tæt samarbejde med en af vores tætte partnere og udstillere i den kommende sommer er det lykkedes at få økonomien sådan på plads, at Utzon Center kan give fri entré til alle gæster i både juli og august måned, udtaler Anni Walther
 
Det betyder fri entré til følgende udstillinger:
 
City in Between
Arkitektur & Designs Afgangsudstilling
Universitarium
Aalborg Bys Havnefrontudstilling
Den permanente Utzon Udstilling
 
Tag endelig imod dette generøse tilbud, og invitér alle dine besøgende, turister og folk i alle aldre med. Vi har så meget at byde på.
 
I samme periode holder vi åbent alle ugens dage fra kl. 10-17, så vi højsæsonen kan være imødekommende over for alle turister, gæster og egne borgere, der holder ferie, fortsætter Anni Walther
 
Da vi stadig, selvom Utzon Center har været åbent i 4 år, oplever mange, der ikke har besøgt os og ikke rigtig ved, at Utzon Center er et åbent kulturhus for ARKITEKTUR – DESIGN – KUNST og FORMIDLING, tager vi lige et nyt initiativ mere, nemlig:
 
ONSDAGE PÅ UTZON I AUGUST OG SEPTEMBER FRA KL. 17-20
 
Følgende onsdage 1/8 – 8/8 – 15/8 – 22/8 – 29/8 – 5/9 – 12/9 – 19/9 og 26/9 er der ekstraordinært åbent fra kl. 17-20 for at give folk, der har travlt hele dagen, mulighed for at komme ind senere på dagen. Det gælder selvfølgelig for alle, og på disse 9 onsdage vil der også være fri entré til hele Utzon Center. Her kan besøgende høre om Utzon Center, om Jørn Utzon og om alle centerets udstillinger
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder