Presse

 

Presse
Sidste år blev Vejgaard Revision udnævnt til gazellevirksomhed af Børsen, og nu sprinter revisionsfirmaet igen – klar til at assistere endnu flere virksomheder. Sorte tal på bundlinjen giver overskud til at tænke nyt. Og handle på det.
 
Vejgaard Revision ved Aalborg har indgået et strategisk samarbejde med Kvist & Jensen, statsautoriserede revisorer A/S. Samarbejdet betyder, at Vejgaard Revision nu kan trække på en vifte af specialer indenfor forskellige fagområder, og det sikrer kunderne en fortsat både kvalificeret og kompetent rådgivning.
Desuden udvider Vejgaard Revision i første omgang med at søge en statsautoriseret revisor, der vil kunne glæde sig over en attraktiv arbejdsplads uden overarbejde. På sigt satser revisorerne på at vokse til 15-20 mand. I dag er de otte.
 
”Næsten dagligt kommer der nye lovmæssige og kvalitetsmæssige krav til revisorbranchen. Derfor udfordres små revisorvirksomheder af den øgede byrde. Ved at gå flere sammen kvalitetssikrer vi, og hos Kvist & Jensen sidder en række specialister med fingeren på pulsen. Samtidig vil vi fortsætte med samme ihærdighed og høje serviceniveau.
Forskellen fra før til nu ligger i, at vi med det strategiske samarbejde kan nå flere og større virksomheder, ligesom banker og advokater vil kunne fatte interesse for vores virksomhed, fordi vi kan matche nye typer af opgaver ved at få en faglig opgradering”, mener registreret revisor Flemming M Nielsen.
”Med samarbejdet sikrer vi nattesøvnen og kvaliteten, sådan lidt populært sagt. Vi er overbevist om, at det indebærer store fordele for kunder og medarbejdere. Desuden ved vi, at vi kan imødekomme de faglige og lovmæssige krav, som revisorbranchen bydes. For os er det vigtigt, at der er kvalitet helt ned i detaljen. Intet må blive en tilfældighed. ”, vurderer registreret revisor Sten V Kristensen.
Billedtekst:
Sten V Kristensen (tv) og Flemming M. Nielsen fra Vejgaard Revision vil gerne have flere medarbejdere. Vækst er blevet et nøgleord.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…