MOMONDO OFFICIEL PARTNER MED SENSATION TRAVEL

19 juni, 2012 | 07:17

Momondo og Sensation Travel vil gøre verdens mest ekstravagante dance-event endnu mere spektakulært
Momondo (www.momondo.dk), et af de hurtigst voksende rejsesites i Europa, annoncerer et unikt samarbejde med Sensation Travel, der arrangerer rejser til White Sensation-events over hele verden. Samarbejdet er Momondos største partneraftale med en international organisation siden sitet blev lanceret i 2006.
Det første Sensation blev afholdt i Amsterdam i 2000, og er siden vokset til et altid udsolgt event med 40.000 deltagere i Amsterdam Arena, hvoraf 25% af publikum er internationalt. Momondo vil som partner med Sensation Travel være med til at bringe dance-elskere til Amsterdam samt til Sensation-events i hele verden. Sensation er vokset og udover i Amsterdam afholdes der i dag shows i hele verden bl.a. i Tyskland, Rusland, Spanien, Denmark samt i Brasilien, Chile og Australien. I år besøger Sensation 18 lande på 4 kontinenter. Etableringen af Sensation Travel er en logisk konsekvens af denne ekspansion.
“Sensation er et af verdens førende dance-events med besøgende fra hele verden, og det passer perfekt med vores ambition om at være et globalt rejsebrand. Momondo er en unik platform for rejsende, og vi er meget stolte over at kunne præsentere dette unikke samarbejde med Sensation Travel”, siger Martin Lumbye, Partner i Momondo.
“Momondos ‘look’ og ‘feel’ matcher perfekt hele Sensation oplevelsen. Begge brands fokuserer på et publikum, der har høje forventninger til den totale oplevelse. Det er gratis at bruge Momondo, som tilbyder den bedste online rejsesøgning, hvilket gør det muligt for os at nå ud til en stor international målgruppe”, siger Marjorie Verlaan, Sensation Travel.
Hemmeligheden bag Sensations succes er den ”sansemættede oplevelse”, som eventet tilbyder sine fans. Denne ”sansemættede oplevelse” er også blevet bemærket udenfor Europa, hvorfor Sensation fortsætter med at vokse. I år er Sensation begejstrede for at annoncere premieren på Sensation i New York den 26-27 oktober. Sensation Travel tilbyder pakkerejser med alt inkluderet til Sensations events i hele verden og er derfor en logisk konsekvens af Sensations udbredelse globalt.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder