Ny mæglerguide gør boligmarkedet mere gennemsigtigt

18 juni, 2012 | 06:15

Nu bliver det lettere for danske boligejere at vælge den rigtige mægler, når boligen skal sælges. Boligsiden.dk og Dansk Ejendomsmæglerforening lancerer en ny oversigt over landets ejendomsmæglere på nettet. Her kan forbrugerne nemt få alle relevante oplysninger om de enkelte ejendomsmæglerbutikker og dermed hurtigt sammenligne de forskellige ejendomsmæglere.
Fremover kan forbrugerne, ved bare få klik, hurtigt danne sig et overblik over alle ejendomsmæglerbutikker i Danmark. Boligsiden.dk og Dansk Ejendomsmæglerforening lancerer nu en ny mæglerguide, ”Find mægler”, på Boligsiden.dk. Den nye oversigt giver forbrugerne alle relevante oplysninger om ejendomsmæglerne, f.eks. hvor mange boliger ejendomsmægleren har til salg, hvor mange den pågældende mægler har solgt, nedslag i handelsprisen, antal uddannede ejendomsmæglere i ejendomsmæglerbutikken og eventuelle afgørelser af klagesager i Klagenævnet og Disciplinærnævnet for Ejendomsformidling.
 
”Vores nye mæglerguide er et perfekt værktøj til boligsælgere, der ønsker et komplet overblik over mæglere i deres område, da man her kan finde alle relevante oplysninger ét sted. Det er bl.a. muligt at se oplysninger om de gennemsnitlige nedslag i handelspriser, salgstider, procentdelen af boliger mægleren har solgt i forhold til udbudt og meget mere. Funktionen giver et hurtigt og godt overblik, og vi er sikre på, at guiden vil være til stor gavn for mange danske boligejere,” siger kommunikationsdirektør hos Boligsiden, Birgit Daetz.
 
Den nye oversigt på boligsiden.dk samler for første gang alle relevante informationer om ejendomsmæglerbutikkerne og giver ifølge næstformand i Dansk Ejendomsmæglerforening, Torben Strøm, mere gennemsigtighed på boligmarkedet for danske forbrugere:
 
”Den nye funktion på boligsiden.dk gør det let at sammenligne de forskellige mægleres resultater. Oversigten giver øget gennemsigtighed – og med få klik på musen – nogle gode redskaber til, at man på et oplyst grundlag kan vælge, hvilke ejendomsmæglere man som forbruger ønsker at samarbejde med.”
 
Den nye oversigt kan ses her
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder