Finn Taul bliver leder af Nordkraft fra 1. august

18 juni, 2012 | 07:53

 
Aalborg Kommune har blandt 65 ansøgere valgt Finn Taul. Bag ansættelsen står et enigt ansættelsesudvalg, hvor også repræsentanter for beboerne i Nordkraft deltog.
 
Finn Taul har stor ledelseserfaring fra turisme, hotelbranchen og oplevelsesøkonomi, og han kommer fra en stilling som administrerende direktør/vice president i hotelkæden Helnan International Hotels.
 
Om baggrunden for valget af Finn Taul som leder af Nordkraft siger kultur- og fritidschef Lis Rom Andersen:
– Vi mener, at Finn Taul har en rigtig god ballast i forhold til Nordkraft. Nordkraft er kommet fantastisk godt i gang, og der er også lavet et kæmpe arbejde med at skabe ekstra oplevelser og liv i de fælles offentlige områder i huset.
 
Huset er nu fuldt beboet og vi er på vej ind i en fase, hvor Finn Taul skal væ- re katalysator for samspillet mellem husets mange forskellige beboere. Samarbejde i Nordkraft skal føre til unikke oplevelser og stor aktivitet i Nordkrafts store fælles fællesarealer – bl.a. i Kedelhallen og på Teglgaards Plads – til gavn for alle beboere, deres forretninger og for hele Nordkraft.
 
Samarbejde skal frigøre potentialet i en bygning, der for længst er blev en lokal stolthed, et regionalt og nationalt fyrtårn og en kæmpesucces. Og her ser vi Finn Taul med hans erfaringer som den rette til at løfte opgaverne.
 
Finn Taul ser frem til det tætte samspil, han får med de mange institutioner og tilbud i Nordkraft og med lederne af stederne.
 
– Nordkraft er unikt. Og det indfrier mine ambitioner at være katalysator for udviklingen i huset og sammen med de øvrige beboere og ejere at fortsætte den succes, som stedet står for, siger Finn Taul.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder