Nibes Børnekoncert flytter til Blå Scene

15 juni, 2012 | 05:42

Efter mange år på Hestepladsen, så flytter Børnekoncerten i år til området ved Blå Scene. Når vi flytter koncerten, så skyldes det udelukkende, at vi kan få mere ro omkring arrangementet, og holde fokus på at passe på de mange børn, som deltager i arrangementet. Børn og tunge køretøjer er ganske enkelt ikke den rette kombination, fortæller Peter Møller Madsen.
 
Basim og masser af lokale børn
Basim har valgt at fejre 20 års fødselsdag til Børnekoncerten. Basim, som lige nu er aktuel med singlen ”I Dine Hænder” giver, ud over showet, også autografer inden han iler videre til endnu et arrangement, og så altså også til Basims egen fødselsdag.
Udover Basim, så byder Børnekoncerten også på masser af underholdning fra fritidsordningen på Sønderholm Skole, samt DUS 2 på Nibe Skole.
Der er fri entre til Børnekoncerten, og så skal vi jo ikke glemme, at Nibe Festival byder på gratis kagemand til de mange børn.
Programmet er også i år kædet sammen af Frank Megabody, som hermed for en kort stund er tilbage på Blå Scene, hvor hele Nibe-historien startede for ham for år tilbage.
Onsdag, altså på festivalens første dag, afvikles børnekoncerten – i de tidlige formiddagstimer.
Hold dig opdateret her
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder