Utzon Center fejrer Regatta med gratis entré

14 juni, 2012 | 06:15

– Specielt LEGO arrangement for børnene: ”Byg dit eget drømmeskib.
 
– Utzon Auditoriet med udsigt over havnefronten er åbent.
 
– Kunstudstilling med nogle af landets største kunstnere.
 
– Arkitekturudstilling med fokus på fremtidens byggeri i Aalborg.
 
 
Der er gratis Regatta-weekend på Utzon Center lørdag 16/6 og søndag 17/6 fra kl. 10 – 17. Kom ind og oplev den skønne udsigt over havnefronten fra Utzon auditoriet. Herfra kan du nyde synet af alle de spændende aktiviteter, der foregår i løbet af Regattaen.
 
Der er også gratis entre til vores udstillinger, der byder på samtidskunst i topklasse med kunstnere som Erik A. Frandsen og Malene Landgren og en arkitekturudstilling med fokus på de fremtidige byggeprojekter på havnefronten i Aalborg.
 
For børnene arrangeres et specielt Lego-arrangement, hvor der kan bygges skibe i Lego. Arrangementet foregår i udstillingshallen på Utzon Center. Jørn Utzons fars sejlskib ”Spidsgatteren” bliver opstillet i Atriumgården til inspiration. Arrangementet hedder ”Byg dit drømmeskib” og henvender sig til børn i alle aldre.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder