Aktiv børnedag på Aalborg Havnefront

14 juni, 2012 | 09:06

 

Utzon Parken fyldes med 236 børn, når der er aktiv “Børnedag” fredag den 15. juni under Aalborg Regatta. Hele weekenden byder også på masser af børneaktiviteter – som legelandet Piraternes Ø og sushi konkurrence for børn hos restaurant Fusion.
 
Aalborg Zoo, Limfjordsmuseet, Aalborg Kommunes naturvejledere, Fiskeklubben Pirken, Kano og Kajakklubben Limfjorden, skibet Jens Krogh, Piraternes Ø og DGI er alle klar til at give elever fra Aalborgs 1. klasser en sjov og aktiv dag.
 
“Interessen for børnedagen har været rigtig stor, så vi har valgt at udvide fra 150 til 236 elever fra Aalborgs 1. klasser. Antallet passer stadig med, at de alle kan komme ombord på skibene Wylde Swan, Shtandart eller Jens Krogh for at spise deres frokost. Det skal være en sjov og aktiv dag, hvor børnene også får nogle anderledes oplevelser,” siger projekt-ansvarlig Mette Pejstrup Kjær fra Aalborg Events.
 
Børnedagen foregår fredag den 15. juni fra kl. 9.30-12.30 i Utzon Parken.
Fiskekonkurrencer for børn
 
Restaurant Fusion på havnefronten har arrangeret en sushi konkurrence for børn op til 12 år. Fredag den 15. juni fra kl. 13-15 kan børnene dyste om at lave den pæneste sushi og være heldig at vinde et gavekort på 300 kroner. Tilmelding til konkurrencen skal ske senest den 13. juni til info@restaurantfusion.dk
 
Længere nede af havnefronten i Utzon Parken giver fiskeklubben Pirken et indblik i fiskernes verden med undervisning i at binde fluer og lave spindere. Der er også arrangeret konkurrence alle dage.
 
Børnemusiker Michael Bach underholder de mindste både lørdag og søndag kl. 10. Se alle børneaktiviteter og resten af programmet her
 
Aalborg Regatta foregår på havnefronten i Aalborg fra den 15.-17. juni 2012.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder