Jægernes svar på Thomas Bjørn

13 juni, 2012 | 08:52
Presse

 

Ung dansk storvildtjæger vækker opsigt internationalt og har hentet hundredvis af trofæer overalt i verden
 
Golfsporten er blevet meget populær i Danmark, og der er i dag registreret 152.000 aktive golfspillere. Men der er hele 230.000 danskere, som har jagttegn. Og selv om jægerne normalt går stille med dørene, så har denne sport også en ener, der vækker opsigt internationalt og henter trofæer overalt i verden.
 
Navnet er Bobby Jakobsen, 40 år og søn af den berømte billedhugger, Robert Jakobsen. Bobby Jakobsen har været aktiv storvildtjæger i 25 år, og han har to gange lavet ”The Big Five”, som betyder at have skudt løve, bøffel, leopard, elefant og næsehorn.
 
Bobby Jakobsen har mellem 700 og 1.000 jagttrofæer fra omkring 300 rejser til de fleste af verdens lande, og han har skudt omkring 200 forskellige dyrearter. Og flere af disse bedrifter har virkelig vakt opsigt i såvel danske som internationale jagtkredse.
 
Han er den eneste dansker i nyere tid, der har nedlagt et sort næsehorn, og han er den eneste dansker overhovedet, der har skudt et får af arten koryak snow sheep på Kamchatka-halvøen ved Sibirien. I 2002 var han den første i verden efter 30 år, der skød en antilope af arten mountain nyala. Det skete i den etiopiske regnskov i 3.500 meters højde.
 
Her i sommermånederne har alle danske jagtinteresserede mulighed for at se de allerflotteste af Bobby Jakobsens jagttrofæer og få et indblik i hans spændende og fascinerende verden. Frem til søndag den 2. september viser Huset TAVI i Skagen nemlig omkring 500 af trofæerne på en udstilling, og Bobby Jakobsen vil selv være til stede og svare på spørgsmål fra de fremmødte gæster. Samtidig vil der være opstillet videoskærme, hvor Bobby Jakobsen vil fortælle om sine fantastiske oplevelser og bedrifter.
 
Der er gjort alt for, at udstillingen skal være så ”familievenlig” og underholdende som muligt, og Illums Bolighus Århus er for sommeren flyttet ind i Huset TAVI med en flot butik, der viser alle de bedste brands inden for gaver og boligudsmykning.
 
Huset TAVI er en bygning på 2.000 kvadratmeter, der ligger på havnen i Skagen. Huset har en helt speciel rå og rustik atmosfære, der danner den perfekte ramme om udstillingen af Bobby Jakobsens imponerende samling af jagttrofæer. TAVI-arkaden byder således på mange effekter, der ikke andetsteds ses samlet under ét tag.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder