We will rock Aalborg 7-10. marts 2013

8 juni, 2012 | 07:14

 

Den originale engelske Queen musical “We Will Rock You” rammer Gigantium i Aalborg fra 7.-10. marts næste år.
 
I 2011 så flere end 100.000 mennesker den originale engelske Queen musical i Danmark. I 2013 vender den tilbage og lægger ud i Aalborg. ’WE WILL ROCK YOU’ spiller på 11. år i Londons West End og har solgt flere end 15 millioner billetter worldwide.
 
I 2011 var det 40 år siden, at en af vores tids mest markante rockbands, Queen, så dagens lys. Samtidigt var det også 20 år siden, at bandets karismatiske forsanger, Freddie Mercury døde. Queen’s række af hits er imponerende og tæller bl.a. ’Bohemian Rhapsody’, ’We Are The Champions’, ’Radio Ga Ga’ og selvfølgelig den uundgåelige ’We Will Rock You’!
 
’We Will Rock You’ er skabt af den engelske komiker og forfatter Ben Elton i samarbejde med Queen medlemmerne Brian May og Roger Taylor. Musicalen spiller på 11. år i Londons West End – over 3.500 forestillinger til dato og et tilsvarende antal stående bifald!
 
Handlingen foregår i fremtiden. På et sted, der engang hed Jorden. Globaliseringen er komplet. Alle hører det samme musik, går i det samme tøj og tænker de samme ensrettede tanker. Musikken består af boybands og girlbands, og du er en rebel, hvis du er vild med rock. På planeten Mall er alle musikinstrumenter forbudt og det håndhæves af The Ga Ga Cops. Hits er planlagt år i forvejen, intet er overladt til tilfældighederne.
 
Men modstanden vokser og rebellerne tror på, at der engang var en tid, hvor man selv kunne danne bands og skrive sange. Rygterne siger at der stadigvæk findes instrumenter på planeten Mall. Rebellerne leder efter den sagnomspundne guitar, der engang tilhørte en fænomenal, og meget langhåret, guitargud. Men The Ga Ga Cops leder også efter guitaren…
 
’The touring production of WWRY has taken our show to new places in more ways than one! The London show thunders on, and continues to delight audiences, but the touring cast and band have brought a new interpretation and style all of their own. It’s a tonic!’ siger Queen’s Brian May og fortsætter: ‘The amazing bonus is that Ben’s script subtly works as a metaphor too. People definitely come out of the theatre feeling that in a strange way they now know us, Queen, and our struggle, our journey.’
 
’We Will Rock You’ er ikke bare medrivende og hylende morsom. Det er også endelig en musical, som mænd tør indrømme at de har set.
 
Musicalen spiller i tre danske byer, med Gigantium i Aalborg som første stop fra 7.-10. marts, derefter følger København og Horsens også i marts.
 
Billetsalget til musical, buffet og kulturpakker sættes i salg mandag den 11. juni kl. 10. i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor tlf. 99 35 55 66, samt på akkc.dk og BILLETnet.dk. Billetprisen er fra 445-565 kr. inkl. gebyr.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder