Store Cykeldag og Firkløvertur i Aalborg

7 juni, 2012 | 07:14

Firkløverturen på Store Cykeldag i Aalborg på søndag går mod nord. Cykelturen byder også på et besøg hos det økologiske skovbageri Ideon.
 
Store Cykeldag-turen udgår fra Skanseparken i Nørresundby, fra højderne ned over vidtstrakt fladland. Turen går gennem Hvorupgård, via en cykel/gang bro over motorvejen med glimrende udsigt over det udbredte englandskab. Videre nordpå til Vestbjerg, med en rundtur i de smukke skovklædte Hammer Bakker ad idylliske grusveje inden dagens særlige turmål – det økologiske skovbageri Ideon med tilhørende økologisk café og special-butik dybt inde i skoven. Her vil der være mulighed for at købe kaffe og kage, som kan indtages i den store hyggelige skovhave, hvis vejret tillader det. Der vil blive budt på et foredrag om stedet og en lille rundvisning.
 
Efter et længere ophold hos Ideon vil turen forsætte i fælles flok gennem skoven, via Vodskov og grusveje langs Limfjorden tilbage til Nørresundby.
 
Yderligere info: Turleder, Jens Christensen på mail jens12@tiscali.dk
 
Start: 10-06-12 kl. 11:00
Slut: 10-06-12 kl. 17:00
Sted: P-pladsen i Skanseparken, Nørresundby – indkørsel via Skansevej
Pris: Gratis

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder