Feriefornemmelser i Friis og Grand Opening på Gabels Torv

6 juni, 2012 | 06:07
Arkiv

 
Med juni måned har vi taget hul på sommeren, og ferien venter lige om hjørnet. Det markeres fredag og lørdag 8.-9. juni med oplevelser og inspiration til sommeren i Friis Aalborg Citycenter og på Gabels Torv i samarbejde med Visit Aalborg, der fejrer Grand Opening for den lille, unikke, sekskantede Kochs Kiosk.
 
Turistchef Helge Søgård klipper lørdag 9. juni kl. 11.00 den røde snor til kiosken, som er Visit Aalborgs nye infospot på Gabels Torv. Kiosken er tegnet af arkitekt Fritz Koch i 1896, og den er bl.a. bemærkelsesværdig, fordi den er forsynet med ur, spir og kobbertag samt seks trærelieffer under bueslagene foroven på kioskens facade.
Kiosken vil hele sommeren servicere byens turister, og åbningen festliggøres med indslag fra nogle af de lokale attraktioner bl.a. Vikingegruppen Lindholm Høje, KUNSTEN, Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum, Det Hem’lige Teater, Aalborg Zoo samt Utzon Center, og festlighederne er for både børn og voksne.
 
Det er de mange aktiviteter i Friis også, og både fredag og lørdag vil der i Friis være et sjovt legeområde for børn og udstillinger med inspiration til camping-, cykel- eller strandferien. Det er også muligt at blive klogere på sommertrends og strandmoden, ligesom stylist Bibi Junget giver personlig rådgivning om valg af badetøj.
Desuden bydes der på lækre smagsprøver, og Kræftens Bekæmpelse giver gode råd om fornuftig færden i solen.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder