Bellevue fyrer op under romantikken med unik gondoltur

6 juni, 2012 | 07:37
Presse

Bedst som man troede, at det ikke var muligt at ryste flere fantastiske oplevelser ud af ærmet, gør den nordjyske oplevelsesvirksomhed det igen! Med lanceringen af gondolturen bringer Bellevue Venedig til Danmark og giver dermed den romantisk anlagte dansker mulighed for at opleve ægte italiensk charme på Silkeborgsøerne.
 
En romantisk oplevelse søsættes
”Vi ville finde toppen af romantiske oplevelser”, fortæller Per Brogaard, administrerende direktør for Bellevue A/S, der allerede har mere end 1400 unikke oplevelser på hylden. Og med nyheden, en tur i gondol, vil der helt sikkert blive flettet fingre og kigget dybt i øjnene, når nyforelskede, kærestepar og ægtefolk kan gå om bord i en ægte venetiansk gondol på Silkeborgsøerne. Gondolen søsættes lørdag den 9. juni kl. 12.30 på havnen i Silkeborg. Det er vinderen af en konkurrence, virksomheden kører på www.bellevuebox.dk, der kan se frem til at finde sin indre romantiker frem og komme med gondolen på sin jomfrutur. Man behøver dog ikke have en romantiker gemt i maven for at få en gondoltur, siger en smilende Per Brogaard, og fortæller, at alle forbipasserende og interesserede har mulighed for at købe en tur i gondolen på denne dag, der nok skal gå hen og blive alle tiders festdag.
 
Godkendt af Søfartsstyrelsen
Sikkerheden er altid i top, når Bellevue arrangerer oplevelser. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at Bellevues gondol er den første og eneste i Danmark, der er godkendt af Søfartsstyrelsen. ”Vi lægger stor vægt på, at vores kunder er i trygge hænder, når de prøver vores oplevelser”, fortæller Per Brogaard.
 
Festdag i bedste italienske stil
Det kommer ikke til at gå ubemærket hen, når gondolen søsættes og får sin debut som leverandør af romantiske oplevelser på Silkeborgsøerne. Steen Vindum, Viceborgmesteren fra Silkeborg Kommune, døber gondolen kl. 12.30, ligesom både Henning W. Bruun, idémanden bag Bellevue, samt administrerende direktør Per Brogaard vil være til stede. Derudover byder Bellevue på champagne til alle, mens de mindste besøgende kan glæde sig til at få balloner. Og med italiensk musik og muligheden for at beundre Bellevues frække Ferrari, der også er en del af virksomhedens mange oplevelser, bliver lørdag den 9. juni en festdag i bedste italienske stil!
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder