Velkommen til Danish Air Show 2012

5 juni, 2012 | 10:43
Danish Airshow

 
2012 er 100-året for dansk militær flyvning, og det bliver fejret ved Danish Air Show. Flyvevåbnet arbejder til hverdag tæt sammen med mange forskellige specialstyrker – Special Operation Forces. Det samarbejde bliver der også rig mulighed for at opleve på dette års Air Show.
 
Danish Air Show 2012 bliver afholdt på Flyvestation Aalborg 10. juni 2012 i tidsrummet 10.00-16.00 og her vil det være muligt at opleve Flyvevåbnets fly, materiel og personel. Det vil være muligt at høre hvorledes en dagligdag er for personellet i Flyvevåbnet, enten hjemme eller i udlandet.
Flyvevåbnet har inviteret ind og udenlandske samarbejdspartnere som vil gøre deres bedste for at gøre dagen til en stor oplevelse for publikum.
 
Hold dig opdateret her
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder