Skovrocks overskud giver millionbeløb til velgørenhed  

5 juni, 2012 | 05:58

Kulturforeningen RIM, der tjener penge ved bl.a. Skovrock koncerterne i Skovdalen i Aalborg, ved koncerter i Gigantium og ved barsalg de gange der har været Tall Ships Race på havnen i Aalborg, har igennem mange år indtjent og uddelt store millionbeløb til velgørenhed.
 
Først og fremmest til en lang række sportsklubber i Aalborg, og til Musikforeningen Skråens etablering i Nordkraft.
Men også de seneste par år til Folkekirkens Nødhjælps kamp mod sulten ude i verden og til Kirkens Korshærs sociale arbejde i Aalborg.
 
I 2010, hvor der også var indtægter fra barsalget ved Tall Ships Race, blev der uddelt et overskud på ikke mindre end ialt 1.340.000 til 16 forskellige modtagere.
De største modtagere var Brydeklubben Jyden, Badmintonklubberne Triton og Gug, KFUM idræt og Aalborg Sportsdykkerforening.
Kirkens Korshær og Folkekirkens Nødhjælp modtog i 2010 hver 42.000 kr.
 
I 2011 var vejret desværre ikke med Skovrock-koncerterne, alligevel blev der indtjent og uddelt et overskud på ialt 560.000 kr til 8 forskellige modtagere.
De største modtagere var Brydeklubben Jyden, Badmintonklubberne Triton og Gug, KFUM idræt og Aalborg Sportsdykkerforening.
Kirkens Korshær og Folkekirkens Nødhjælp modtog i 2011 hver 67.000 kr.
 
Kirkens Korshær fortæller, at de 109.000 kr fra 2010 og 2011 er blevet brugt til bl.a. indkøb af nye redskaber til deres aktiveringsprojekt i Klarup og til midlertidige lokaler til Natvarmestuen.
 
Folkekirkens Nødhjælp fortæller, at deres 109.000 kr fra 2010 og 2011 er blevet brugt til hjælp til genopbygning af landsbyer i Teso regionen i Uganda, hvor foreløbig 5.000 familier nu igen har kunnet flytte tilbage til deres landsbyer fra flygtningelejre, og dermed igen selv kan brødføde sig selv.
 
Så ved Skovrock koncerterne kan man både nyde den gode musik og hyggelige stemning med en kold øl i den grønne skov, og støtte de gode formål.
 
Salget til sommerens 6 Skovrockkoncerter tegner allerede nu med foreløbig 20.000 solgte billetter til at kunne give et nyt flot overskud.
 
De 6 Skovrock koncerter 2012 er:
 
Nu på fredag d. 8. Juni kommer skotske RUNRIG med support af Green Lives og Dark & Dead. Skovrock med Runrig er udsolgt for længst.
 
Mandag 9. Juli Creedence Clearwater Revivals markante forgrundsfigur JOHN FOGERTY.
 
Lørdag 28. Juli er fællesnævnerne “rock” og “fest” med MAGTENS KORRIDORER og JOHNNY MADSEN BAND. Stonebird er support.
 
Fredag 10. Aug. kommer sommerens glædelige gensyn med KIM LARSEN & Kjukken, med support af Ufo.
 
Lørdag 11. Aug. er der endnu et traditionsrigt gensyn, nemlig LARS LILHOLT BAND, der denne aften medbringer Copenhagen Drummers. Og som ekstra gæst MICHAEL FALCH solo.
 
Fredag 17. Aug. slutter Skovrock af med en 3-dobbel fest med NIK & JAY, KATO og BURHAN G.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder