Tour de Friis – Day & Night opgaveløb

31 maj, 2012 | 06:12

 

Når tusindvis af mennesker fredag 1. juni samles til Day & Night i Aalborg midtby, vil man kunne krydre shopping i Friis Aalborg Citycenter med at deltage i opgaveløbet Tour de Friis, hvor hold på to-tre personer kan få en sjov oplevelse og vinde præmier for over kr. 10.000. Der dystes på viden om Friis Aalborg Citycenter, og alle kan være med. Tour de Friis finder sted fra kl. 15 til 19, og man møder bare op på Gabels Torv for at tilmelde sig og blive sendt ud på ruten. Opgaveposterne er fordelt rundt omkring i Friis, og det tager ca. en halv time at komme helt igennem. I dagens anledning er der gratis parkering i P-kælderen under Friis helt indtil kl. 24, og over 25 af butikkerne i Friis byder på 20 procents rabat hele dagen indtil kl. 23. Der er sommersalg med ekstra gode tilbud kl. 18-22, så der er masser af komme efter fredag.

 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder