Det Kongelige Kapel skal akkompagnere Anna Netrebko

30 maj, 2012 | 07:26
Ralph Larmann

og Erwin Schrott i Koncerthuset i DR Byen.
 
Når den russiske operastjerne Anna Netrebko sammen med sin mand Erwin Schrott gæster Koncerthuset i DR Byen til årets operaoplevelse den 12. juni, har de valgt at blive akkompagneret af det danske orkester, Det Kongelige Kapel.
Verdensstjernerne Anna Netrebko og Erwin Schrott optræder igen i Danmark, når de den 12. juni synger i Koncerthuset i DR Byen.
Til at skabe musikken har de valgt Det Kongelige Kapel, der er særligt berømt for sin strygerklang, og som er meget beæret over at skulle akkompagnere stjernerne. Operakoncerten er arrangeret i et samarbejde mellem Aalborg Kongres & Kultur Center og Horsens & Friends, der oplyser, at publikum stadig har mulighed for at få fat i nogle få uafhentede billetter.
 
Det Kongelige Kapel har i årenes løb arbejdet med mange store dirigenter og komponister som blandt andre Richard Strauss, Igor Stravinskij, Leonard Bernstein, Sergiu Celibidache, Daniel Barenboim og kommer ved denne koncert til at arbejde sammen med den kendte italienske dirigent Claudio Vandelli. De spiller i dag både opera, ballet og koncerter på Det Kongelige Teater og har derudover gennemført en lang række koncertturnéer til blandt andet Wiens Musikverein og New Yorks Lincoln Center Festival. Orkestret har desuden medvirket på en lang række cd’er og dvd’er, heriblandt internationalt roste dvd-indspilninger som The Copenhagen Ring og Wagner’s Tannhäuser.
Sopranen Anna Netrebko har spillet utallige store roller i nogle af verdens mest berømte operaer og har modtaget en stribe af priser.
Hendes mand, Erwin Schrott, er verdenskendt for sin rolle i Mozarts opera Don Giovanni, men har også spillet en lang række hovedroller i andre verdenskendte operaer. Sammen har de sunget mange eftertragtede koncerter, og de gæster altså nu København, hvor de akkompagneres af det danske orkester Det Kongelige Kapel.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder