Koncert hos klaverstemmeren torsdag den 31. maj

29 maj, 2012 | 08:59
Jesper Roland Jensen

Kl. 19.30. Klaverstemmeren, Vesterbro 58, Aalborg.
Fyraftenskoncert i butikken:
Når det på torsdag den 31. maj bliver fyraften, omformer Klaverstemmeren Vesterbro butikslokalet til en intim koncertsal. Klokken 19.30 åbnes butiksdøren for publikum.
Koncertgiverne er de klassiske sangstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg. De studerende synger uddrag af eksamensprogrammer samt uddrag af den operacollage, som var sangfaggruppens bidrag ved Aalborg Operafestial.
Traditionen med at afholde koncert under disse intime forhold, giver publikum en helt særlig oplevelse og er samtidig med til at klæde de studerende på til et arbejdsliv, som rummer mange udfordringer.
Programmet ved aftenens koncert er stort og varieret. Der vil være italiensk bel canto, sakrale arier af Händel og Haydn, danske romancer, uddrag fra Schuberts ”Die schöne Müllerin” og ”Winterreise” samt ikke mindst et varieret udsnit af diverse operaarier og ensembler. Den kendte og elskede lattercouplet fra operetten ”Flagermusen” vil også blive fremført.
De medvirkende sangere er Rita Sisák og Theresa Lundquist sopraner. Stefanie Andersen og Dorte Amalie Schou, mezzosopraner. Jens Olav Heckmann, tenor og Helge Elias Strandjord, baryton. Desuden medvirker saxofonist Pia Munch og pianisterne Vita Kold og Gunhild Donslund.
Alle er velkomne til den intime koncert hos Klaverstemmeren. Bemærk dog, at der er et begrænset antal pladser. Koncerten er gratis og varer omkring 2 timer inkl. pause.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder