AaB vil sikre sjetteplads

23 maj, 2012 | 06:41


AaB kan med en sejr i Superligaens sidste spillerunde mod SønderjyskE sikre sig sjettepladsen, der giver en ekstra hjemmekamp i den kommende sæson.
 
Opnår Silkeborg I.F. ikke point i Parken mod FC København kan AaB endda tåle at tabe med tre mål i Haderselv og stadig bevare sjettepladsen.
 
I forhold til AaB’s seneste kamp mod HB Køge må cheftræner Kent Nielsen se bort fra U/19-landsholdsspillerne Lucas Andersen og Nicolaj Thomsen, som onsdag, fredag og mandag spiller EM-kvalifikationskampe for Danmark.
 
I stedet har Kent Nielsen udtaget U/18-landsholdsspilleren Christian Rye og U/17-landsholdsspilleren Jakob Blåbjerg, som således begge kan få AaB-debut.
 
– Med vores udgangspunkt inden sidste spillerunde vil vi naturligvis gøre alt for at slutte en god sæson med en sjetteplads som facit, konstaterer Kent Nielsen.
 
– Mod HB Køge i søndags havde vores startopstilling en gennemsnitsalder på under 23 år, og nu glæder vi os til udfordringen i morgen mod et af forårets hold, som udover de glimrende præstationer i Superligaen vel også havde fortjent en plads i pokalfinalen efter to fine kampe mod FCK, siger Kent Nielsen, der har udtaget følgende 18 navne:
 
1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 4 Lasse Nielsen, 7 Anders Due, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 15 Pól Jóhannus Justinussen, 16 Kasper Bøgelund, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Nicholas Gotfredsen, 22 Carsten Christensen, 24 Jakob Blåbjerg, 27 Christian Rye, 29 Rolf Toft, 30 Kayke og 33 Kasper Kusk.
 
Udover Lucas Andersen og Nicolaj Thomsen må AaB se bort fra skadede Rasmus Würtz og Jakob Ahlmann samt karantæneramte Kenneth Emil Petersen.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder