Aalborg Kommune har 1 års fødselsdag på Facebook

22 maj, 2012 | 06:08

 

Efter 2.691 nye venskaber og hundredvis af opdateringer og korrespondancer med borgerne kan Aalborg Kommune fejre 1 års fødselsdag på Facebook.
 
 
“Velkommen til Aalborg Kommune på Facebook. Vi glæder os til at præsentere dig for nogle af vores mange spændende Facebook-sider, for aktiviteter, initiativer, kampagner og arrangementer. Velkommen her!” Sådan lød Aalborg Kommunes første statusopdatering på sin officielle Facebook-side den 24. maj 2011. Det er nu blevet tid til at fejre 1 års fødselsdag.
 
Hver eneste dag opdaterer Aalborg Kommune nyheder på sin Facebook-side i form af tekst, billeder eller video, og når borgerne har spørgsmål til alt fra pasfornyelser til vejbelægninger bliver der svaret eller henvist til den rette. Aalborg Kommunes brug af det sociale medie skal ses som et tilbud og et tillæg til de andre nyhedsplatforme, som Aalborg Kommune bruger.
 
“Det er rart at følge med i stort og småt i kommunen, og jeg er begejstret for de billeder, I lægger op. Jeg får i forvejen de fleste af mine nyheder fra de elektroniske medier og ikke fra aviser, så det er en god ide, at min kommune også er på Facebook, hvor jeg kigger ind hver dag,” mener 52-årige Anette Gjøderum fra Aalborg, som er en af kommunens Facebook-venner. Hun tilføjer: “Det er jo en meget bred målgruppe, I skal formidle til, så der vil altid være noget, jeg ikke har behov for at læse om. Derfor er det også fint, at I laver specialsider som eksempelvis om det Ny Karolinelund.”
 
Aalborg Kommune har www.facebook.com/aalborgkommune, som sin officielle Facebook-side. Herudover har kommunen en lang række undersider, som repræsenterer afdelinger, kampagner eller konkrete arrangementer/aktiviteter – her kan nævnes “Idræt nær dig,” “Brug cykelhjelm, fordi jeg elsker dig”,”Aalborg Bibliotekerne”, “Aalborg Events” og “Udvikling i Aalborg Kommunes Landsdistrikter.”
 
Vind billetter til Grøn Koncert
Aalborg Kommune fejrer sin 1 års fødselsdag med en konkurrence på sin Facebook-side, hvor du har mulighed for at vinde to billetter til Grøn Koncert i Nørresundby den 22. juli 2012. Hvis du har lyst til at vide mere eller blive ven med os, så find os her: www.facebook.com/aalborgkommune
 
Har du ris/ros eller forslag til forbedringer af vores Facebook-side, så skriv det endelig på vores Facebook-væg eller send en mail til lich@aalborg.dk.
Fakta for Aalborg Kommune på Facebook – maj 2012
 
• 2.691 synes pt. godt om Aalborg Kommune
• Af ovenstående er ca. 54 % kvinder og 36 % mænd
• Aalborg Kommune får i gennemsnit 224 nye venner om måneden
• 35-44-årige udgør den største gruppe med 24,3 %
• Aalborg Kommune har haft ca. 370 kommunale opslag på væggen siden 24. maj 2011
• Ca. 126 opslag af borgere og foreninger på væggen siden 24. maj 2011
• Ca. 130.000 borgere i Aalborg Kommune er oprettet på Facebook – lig med 65 %.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder