Fart i salget af billetter til Skovrock 2012

19 maj, 2012 | 07:48
Presse

 

Til årets første Skovrock koncert, skotske RUNRIG fredag 8. Juni, er de 5.500 billetter allerede revet væk, så der kan meldes TOTALT UDSOLGT.
 
Og flere af de øvrige Skovrock koncerter tegner også allerede nu til at blive helt udsolgte.
 
I alt har næsten 20.000 allerede sikret sig billet til en dejlig aften med god musik i den grønne skov.
 
I alt er der i år lagt op til 6 flotte Skovrock koncerter:
 
Fre 8/6 kl. 19 “Skovrock i Skovdalen” RUNRIG, The Green Lives, Dark & Dear – UDSOLGT
Man 9/7 kl. 19 “Skovrock i Skovdalen” JOHN FOGERTY – forsalg 395 incl. gebyr
Lør 28/7 kl. 19 “Skovrock i Skovdalen” JOHNNY MADSEN / MAGTENS KORRIDORER – forsalg 195 incl. gebyr
Fre 10/8 kl. 19 “Skovrock i Skovdalen” KIM LARSEN & KJUKKEN, UFO – forsalg 295 incl. gebyr
Lør 11/8 kl. 19 “Skovrock i Skovdalen” LARS LILHOLT BAND feat. Copenhagen Drummers, MICHAEL FALCH (solo) – forsalg 195 incl. gebyr
Fre 17/8 kl. 17.30 “Skovrock i Skovdalen” NIK & JAY / BURHAN G / KATO – forsalg 295 incl. gebyr
 
 
 
Fredag 8. juni Skovrock
RUNRIG, , The Green Lives, Dark & Dear
RUNRIG har som deres mange fans ved, slet ikke spillet i 2011, i stedet er året gået med at lade op til et brag af en koncert tourne i 2012.
2011 blev istedet brugt til, at arbejde på nyt materiale og nye planer for det næste kapitel i gruppens bemærkelsesværdige historie. Afgørende for bandet er, at de nu vender tilbage til scenen med en fornyet energi og gejst, og ikke mindst med et fornyet show og repertoire.
8. juni i Skovdalen kommer vi til at opleve en stribe af deres allerstørste livehits, men bandet glæder sig også til at præsentere helt nye sange.
Det gælder om at være hurtig, for forsalget til koncerten går forrygende, og der venter publikum en både fantastisk medrivende koncert og et rigtig flot show!
Skovdalen Forsalg 265 incl. gebyr – UDSOLGT
 
Mandag 9. juli Skovrock
JOHN FOGERTY
John Fogerty gav en mindeværdig og magisk koncert i Skovdalen i 2006. En totalt udsolgt koncert med 5500 begejstrede fans der viste, at John Fogerty var ”Still going strong” mere end tre årtier efter gennembruddet med Creedence Clearwarter Revival.
Koncerten står som én af højdepunkterne i Skovrocks historie, og John Fogerty har siden stået meget højt på vores ønskeliste.
Nu er det lykkedes at få ham og hans velspillende band til Aalborg igen, og
koncerten bliver den eneste i Danmark. John Fogerty’s mange danske fans kan glæde sig til en en ægte fest i skoven med alle de udødelige klassiske sange fra Creedence Clearwarter Revival dagene og frem til Fogertys hits fra hans store solokarriere.
Skovdalen Forsalg 395 incl. gebyr
 
Lørdag 28. juli Skovrock
MAGTENS KORRIDORER + JOHNNY MADSEN BAND
1 + 1 giver nogen gange meget mere end 2, f.eks. en heftig aften med masser af rock og stemning i skoven.
Lige præcis sådan en aften var det 12. august sidste år i Skovdalen. Der tørnede Johnny Madsen Band og Magtens Korridorer ud på et fælles togt, at sparke rocken langt ud over scenekanten – direkte i hjertet af det store fremmødte publikum. Det blev en brag af en aften, og derfor var den sidste øl i backstage området heller ikke drukket, inden der var lavet en aftale med de to bands om at komme igen.
Danmarks førsteleverandør af ’the working man’s blues og rock’ Johnny Madsen har udgivet et nyt album “Le New York” samt portrætbogen “Nattegn” siden sidst. I skoven kommer han i stærkeste opstilling med Knud Møller, Niels Nello Mogensen og Henrik From.
Magtens Korridorer udgav i 1998 deres debut album “Bagsiden af medaljen”, siden fulgte “Friværdi”, “Det Krøllede Håb”, “Milan Allé” og senest i 2011 “Imperiet Falder”. De 5 albums og utallige live koncerter har bygget lag på lag til den position Magtens Korridorer i dag har på den danske rock scene. Deres allerstørste force er deres live energi, deres rock tilsat lidt punk, og deres attitude der alt sammen bliver sparket ud over scenekanten.
Skovdalen Forsalg 195 incl. gebyr
 
Fredag 10. aug. Skovrock
KIM LARSEN & Kjukken, supp. UFO
Kim Larsen & Kjukken har gennem vinteren arbejdet med nye sange, og udsendte 30. januar singlen “Her står jeg”. De har været på en mini-turne på spillesteder i Danmark som sluttede 17. marts i London på legendariske Shepherds Bush Empire. Så vi kan glæde os over igen at kunne præsentere en vital, levende og sammenspillet Kim Larsen & Kjukken. De har om nogen været garant for rigtig gode koncerter, fed stemning og fællessang i Skovdalen. Der er også få, eller rettere sagt ingen, der kan præsenterer et så imponerende bagkatalog som Kim Larsen og når spillelysten stadig lyser ud af manden og bandet, kan det ikke gå galt. Skovdalen Forsalg 295 incl. gebyr
 
Lørdag 11. aug. Skovrock
LARS LILHOLT BAND feat. COPENHAHEN DRUMMERS + MICHAEL FALCH solo
Lars Lilholt Band er klar til Skovdalen igen. Lars Lilholt Band’s spilleglæde er legendarisk og helt klart en væsentlig årsag til, at de stadigvæk kan fastholde et stort publikum. Nogle af sangene er blevet hvermandseje – selvfølgelig “Kald det kærlighed” men også “Onkel Christian” specielt åh-åhåh koret som høres hver weekend rundt på de danske fodboldstadions. Men der skal også fornyelse til og Lars Lilholt Band har altid arbejdet med at udvikle deres shows. Sidste år resulterede det i et samarbejde med Copenhagen Drummers der passede perfekt ind i koncerten og var sommerens helt store overraskelse. Så heldigvis er de med igen i år. Og som support til koncerten er det lykkedes at få et ja fra en af Danmarks absolut populæreste sangere og sangskrivere Michael Falch solo. Så der er lagt op til endnu en minderig aften i den grønne skov. Skovdalen Forsalg 195 incl. gebyr
 
Fredag 17. aug. Skovrock
NIK & JAY + BURHAN G + KATO
Fredag d. 17. aug. er der for alvor party i Skovdalen med 3 danske topnavne, der hver for sig både kan spille hits på hits og sætte gang i den helt store fest.
NIK & JAY er én af dansk pops største successer gennem tiderne med mere end 400.000 solgte albums siden starten i 2002. Der har altid været stil over drengene og deres shows, så der venter garanteret noget helt specielt, når Skovrock for første gang præsenterer dem. De vil sikkert spiller numre fra det seneste album, ”Engle Eller Dæmoner”, måske fodboldlandholdets EM-sang og selvfølgelig deres gamle hits, men hey baby uanset hvad de spiller- det er Nik & Jay – det bliver fedt!
BURHAN G, sangeren med den overlegne stemmeføring er udråbt til dansk pops og R&B’s største håb. Resultaterne taler næsten også for sig selv. En koncert i Multisalen den 21. april der lynhurtigt blev udsolgt, adskillige awards, tusindvis af solgte albums og downloads. Burhan G er et vaskeægte hit-eventyr.
Der hersker ingen tvivl om, at KATO har indtaget tronen som Danmarks dj nr. 1 med solid kultstatus.
Sidste år væltede han & hans Friends Grøn Koncert. Og i år er det så Skovrocks tur.
Hvilke venner han tager med offentliggøres først senere.
Skovdalen Forsalg 295 incl. gebyr
 
 
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder