Sækkepiber og stærkmandsdiscipliner

18 maj, 2012 | 05:25

De skandinaviske mesterskaber for sækkepibebands og solister ”Aalborg Highland Games” afholdes på Lindholm Høje den 26.-27. maj 2012. Mesterskaberne krydres med øksekast, boder, hopperiderborg, øltelt, irsk musik og folkedans.
 
”Vi forsøger at kopiere den skotske stemning med irsk folkemusik og besøg af skotske folkedansere, der laver shows i teltet. Der er også arrangeret traditionelle stærkmandsdiscipliner, hvor alle kan deltage i kast med sten, pæle, hammer, halmballer og vægte,” fortæller Casper Nellemann, der er hovedarrangør af Aalborg Highland Games.
 
Lindholm Høje Museum har gratis entré for alle under Aalborg Higland Games, og Lindholm Høje Caféen serverer en speciel keltisk menu.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder