Brdr. Sørensen Møbler åbner eksklusiv konceptbutik i Aalborg

17 maj, 2012 | 07:32
Presse

 
I det tidligere Rings Møbler i Danmarksgade i Aalborg slår Brdr. Sørensen Møbler dørene op til en ny møbelbutik – Brdr. Sørensen Concept, der får et helt andet udvalg, som i højere grad retter sig mod unge møbelelskere.
Brdr. Sørensen Møbler i Aalborg, en af landets mest specialiserede og anerkendte møbelbutikker, har trods finanskrisen masser af vind i sejlene. Og når Brdr. Sørensen Concept d. 21. maj holder første åbningsdag i det tidligere Rings Møbler, bliver det med en ambition om at skabe et sandt møbelmekka for især unge møbelentusiaster. Brdr. Sørensen Concept kommer nemlig til at byde på helt andre designere og møbelproducenter end i den ”gamle” Brdr. Sørensen Møbler, der har ligget i Danmarksgade de seneste 35 år.
Familievirksomheden er kendt i hele landet for sin høje faglighed og eksklusive møbler, og kundegruppen er så trofast, at en meget stor del af køberne efterhånden er børn, af de forældre der har handlet hos ”brødrene” de sidste mange år. Med konceptbutikken ønsker Brdr. Sørensen Møbler at imødekomme de unges efterspørgsel efter lækkert design til lidt lavere priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor får Brdr. Sørensen Concept blandt andet et af landets største udvalg af Hay-møbler, Eilersen og Montana, hvis designklassikere er blandt favoritterne hos stilbevidste unge mellem 25 og 35.
– De yngre kunder går utrolig meget op i indretning og design, og vores oplevelse er, at de er villige til at bruge mange penge på at indrette deres hjem med de helt ”rigtige” møbler. Med Brdr. Sørensen Concept får vi en form for legeplads, hvor vi i højere grad kan prøve nye designere af og tilbyde et næsten komplet udvalg af eksempelvis Hay og Eilersen. Derfor ser vi meget frem til at byde de første kunder inden for i den nye konceptbutik, siger Jan Sørensen, der sammen med Michael Arboe står bag Brdr. Sørensen Møbler og Brdr. Sørensen Concept.
Samtidig med åbningen af konceptbutikken får Brdr. Sørensen Møbler frigjort plads på den gamle adresse, og det betyder, at sortimentet af Auping-senge kan udvides markant, ligesom den eksisterende butik fremover får sin helt egen Louis Poulsen shop in shop.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder