Ny rute fra Aalborg Lufthavn til Istanbul

16 maj, 2012 | 10:10
Arkiv

Turkish Airlines åbner rute fra Aalborg Lufthavn til Ataturk Airport i Istanbul. Lufthavnen er en glimrende mellemstation til destinationer i hele verden. Har du et EuroBonus program, kan du med Turkish Airlines optjene bonuspoint til dette.
Ruten åbner den 16. juli 2012. Der vil være tre ugentlige afgange fra Aalborg til Ataturk Airport (man, ons, lør), der er den 8. største lufthavn i Europa med mere end 32 mio. passagerer om året.
Turkish Airlines er Europas 6. største flyselskab, og de flyver til 190 destinationer i hele verden. Det vil være et Airbus A319-fly med 126 sæder, der flyver fra Aalborg til Istanbul med et kort stop i Billund. Fra Istanbul flyves der direkte til Aalborg.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder