Fredag på Nibe udsolgt… og lidt om Lukas Graham

16 maj, 2012 | 05:49
Arkiv

Så røg den sidste fredagsbillet til sommerens Nibe Festival. Samme vej går partout- og lørdagsbilletterne forventeligt snart.
Nibe Festival fejrer det fantastisk flotte fredagssalg med at sætte fokus på et af de navne, som kan opleves i Skalskoven fredag d. 6. juli. Nærmere bestemt på kometen Lukas Graham, som spiller Blå Scene kl. 23.00.
 
Lukas om succes, piger og Nibe
Hvad kan vi forvente af det populære soulnavn, der for kort tid siden blev P3’s Lytterhit ved dette års P3 Guld, og solgte næsten 15.000 albums den første uge efter udgivelsen?
Nibe Festival mødte Lukas Graham til en snak om succes, Nibe Festival 2012 og om nordjyske piger, da han den 10. april gæstede Skråen i Aalborg til endnu en udsolgt koncert.
 
Hvordan er det at være i Aalborg?
”Det er fedt. Vi oplevede at spille en fed koncert i november på Viva, hvor vi overraskende blev mødt af 300-400 mennesker. Det kom helt bag på os. Så vi havde set frem til at spille i Aalborg igen, som også var vores første koncert siden udgivelsen af albummet. Og koncerten for 14 dage siden blev hurtig udsolgt – det er altså vildt. Og nu er vi her igen, kun 14 dage senere.”
 
Er det anderledes at spille i Nordjylland?
”Nej, det synes jeg egentlig ikke. Danmark er jo Danmark. Det er sku et forholdsvis lille land vi lever i, ikk’. Og generelt synes jeg at vi møder den samme glæde i alle byer. Dog er Mark, vores trommeslager, særligt glad for de nordjyske piger…”
 
Hvad er det bedste ved at give koncerter lige nu, hvor I ridder på en bølge af succes?
”Det er for eksempel at opleve den fantastiske energi, der er her i Aalborg på en tirsdag aften. Vi vil jo ikke stjæle nogens tid, men bare gi’ en god oplevelse til dem, som gider at bruge en tirsdag aften sammen med os. Vi er her kun for at give og modtage kærlighed” – bliver der sagt med et glimt i øjet og en Lukas-charme, som når helt over på den anden side af bordet.
 
Hvad skal vi forvente til Nibe Festival 2012?
”I skal forvente en energibombe af en koncert, leveret af Ristorp, Lovestick, Magnum og jeg selv. Jeg glæder mig vildt meget til det der festival!”
 
Er det første gang I skal spille til festival?
”Vi har aldrig spillet festival før – og jeg er ikke engang vokset op med særlig mange festivaler. Så det er nyt, men jeg glæder mig. Vi skal jo pludselig gå fra at spille intimkoncerter som denne på skråen, til at nå ud til mange tusinde mennesker. Det er altså en helt anden slags energi vi skal ha’ ud. Men jeg er sikker på at det bliver FANTASTISK. Og jeg er lige så sikker på, at når vi er færdige med at spille Nibe, så vil vi glæde os til at komme igen”.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder