Ekstra forestilling til Cirkusrevyen den 2. september

16 maj, 2012 | 06:58
Henrik Petit

 

Salget af billetter til årets Cirkusrevyen ser igen ud til at ramme en succes, og det endda inden revyen har haft premiere
på Bakken 17. maj som i år er Kr. Himmelfartsdag. Både i København og i Aalborg er salget gået strygende. I Aalborg Kongres & Kultur Center er der solgt omkring 95 procent af de 11.000 billetter til de syv forestillinger fra premieren i Aalborg den 29. august og frem til 2. september.
Det store pres på salget af billetter har fået direktør Ernst Trillingsgaard til at benytte sig af en aftale med Cirkusrevyen om, at der kunne indsættes en ekstra forestilling søndag den 2. september kl. 17. Den aftale bliver nu foldet ud, og billetsalget går i gang mandag den 21. maj kl. 12.
Foto: Fattig-Danmark bliver taget kærligt under behandling i nummeret De Usynlige i årets Cirkusrevyen.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder