Jagged Little Pill på Transformator

15 maj, 2012 | 06:15
Palle Steen Christensen

 

-Gæstespil fra Det Røde Rum (en del af Det Kongelige Teater)
Torsdag d. 17. maj kl. 21.00
Entré 30 kr / 1 klip
Dørene åbner kl. 20.30
 
Det Røde Rum kigger forbi Transformator med denne musikalske brainstorm over Alanis Morisettes ikoniske album fra 1995.
Du må gerne synge med. Indimellem.
Det Røde Rum sætter fokus på gymnasiekæresten, der har fulgt os gennem 17 år. Jagged Little Pill bliver spillet fra ende til anden, skæring for skæring – præcis som på pladen – på akustisk guitar og gennem Johanne Louise Schmidts stemme (og mundharpe) og du må gerne synge med. Indimellem.
 
Albummet der ændrede musikhistorien
Dette er en unik mulighed for at opleve et af de albums, der ændrede musikhistorien, rørt op med Det Røde Rums personlige indfald. Og lad os slutte af med at minde hinanden om, at You Oughta Know blev skrevet til skuespilleren Dave Coulier, der spillede uncle Joey (Gladstone) i alle tiders halvfemser-tv-serie Full House (På dansk: Hænderne Fulde).
 
 
Vokal: Johanne Louise Schmidt
Guitar: Kristoffer Fabricius
 
Iscenesat af Elisa Kragerup
 
 
Tilmeld dig på Facebook

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder