Studieårets sidste store klassiske koncert med sangen i centrum

14 maj, 2012 | 08:19

Onsdag den 16, kl. 19.30 bydes der på et stort og varieret program, når de klassiske sangstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg udfolder sig på de skrå brædder. Sangen er i fokus med både romancer, lieder, oratorie- og operaarier. Sangerne boltrer sig i det italienske, det engelske, det franske, det danske og det tyske repertorie.
De offentlige koncerter på konservatoriet er en vigtig del af de unge musikeres uddannelse. Det at møde et intenst lyttende publikum er jo netop det, en kunstnerisk uddannelse er rettet imod. Kom og nyd de unge sangeres fortolkninger af store mestre som Carl Nielsen, Joseph Haydn, Wolfgang Amadeus Mozart og mange flere.
Koncerten er gratis og varer omkring 2 timer inkl. pause, og finder sted i Koncertsal 1, Ryesgade 52, Aalborg
Musikkonservatoriet er en tæt integreret del af Aalborgs og Nordjyllands kulturliv.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder