Vil du sejle med Wylde Swan til sommer?

11 maj, 2012 | 06:56

Aalborg får besøg af det hollandske skib Wylde Swan under ”Aalborg Regatta” fra den 15.-17. juni 2012. Skibet søger 15 unge, der har lyst til at sejle med til Kiel i Tyskland.
Wylde Swan har tidligere besøgt Aalborg under The Tall Ships Ra-ces. Nu vender skibet tilbage og vil gerne tilbyde interesserede i ald-ren 15 – 25 år at komme ombord på Wylde Swan som trainees under deres efterfølgende togt fra Aalborg til Kiel i Tyskland, hvor der afholdes Kieler Woche (på tysk) eller Kielerugen (på dansk).
Kielerugen er en international kap-sejlads og samtidig en stor folkefest i den nordtyske by Kiel. Ugen, som har været afholdt siden 1882, og som afholdes hvert år i sidste uge i juni, regnes som et af verdens største sejlssports-arrangementer. Festugen trækker hvert år omkring 3 mio. besøgende til Kiel. Kielerugens højdepunkt er en parade af historiske sejlskibe på Kiel Fjord, der afsluttes med et stort fyrværkeri.
15 unge mennesker får mulighed for at sejle med på Wylde Swan. De skal på-mønstre skibet søndag aften den 17. juni i Aalborg og afmønstre onsdag ved middagstid den 20. juni i Kiel. Turen koster 75 euro for fuld kost og logi + rejse-omkostninger tilbage til Danmark. Der skal selv sørges for bestilling af eventuel rejse til Aalborg og hjemrejse.
Interesserede skal sende en mail til events@aalborg.dk

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder