Karolinelund åbner i dag – alle er velkomne

11 maj, 2012 | 07:30

I dag slår Karolinelund dørene op. Der er lagt op til en festlig dag med en lang række forskellige aktiviteter, konkurrence og underholdning – alle er velkomne!
 
Fra kl. 12.00 kan du gå en tur i parken, se skolebørn teste deres krops styrke, smidighed og balanceevne (du kan også prøve selv); eller du kan se på udstillinger og gå på designmarked.
 
Kl. 14.30 starter det mere formelle program, hvor rådmændene Mariann Nørgaard, Anne Dorte Krog og Mai-Britt Iversen byder velkommen og indvier den nye adgang til parken fra Kanalstien.
 
Herefter vil der være musik, sang, gøgl og afsløring af vinderne af Karolinelundskonkurrencen på scenen. Der kan købes øl, vand, kaffe og grillmad tilberedt på Webergrill. Fra kl. 15.00 er der en gratis is til de første 1000 fremmødte.
 
Skulle du have lyst til en tur i Karolinelundstoget, kan du hoppe på toget, der går fra Nytorv via Algade mod Karolinelund, med stop ved medborgerhuset. Toget kører fra Nytorv kl. 14.00, 15.00, 16.00 og 17.00. Turen er gratis.
 
Vel mødt!
Midlertidig og eksperimenterende anvendelse
 
Efterårets debatperiode viste blandt andet et stort ønske fra borgerne om at åbne parken. Ønskerne, sammenholdt med parkens relativt gode stand efter nedtagning af forlystelserne, banede vejen for en beslutning om at åbne parken for midlertidige aktiviteter frem til sommeren 2015.
 
Når parken åbner for offentligheden, fremstår den altså ikke i sin endelige form, men bliver et bynært og tilgængeligt område, som kan bruges til forskellige aktiviteter, imens planlægningen for parkens fremtid er i gang. Bl.a. er det besluttet, at Platform 4 flytter ind i Påfuglen i den midlertidige periode, ligesom det er planen, at Skråen skal afholde et antal koncerter i Karolinelund hen over sommeren. Herudover er der lagt op til, at borgerne kan spille en aktiv rolle i forhold til offentligt tilgængelige aktiviteter og arrangementer i parken.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder