Jubilæumssæson fejres med besøg af et berømt operahus

11 maj, 2012 | 06:00

Mandag den 14. maj kl. 10 slår Aalborg Kongres & Kultur Center igen dørene op til en ny begivenhedsrig abonnementssæson, den 60. i rækken og jubilæuet fejres med besøg af Staatsoper Under den Linden Berlin. En anden stor nyhed er, at det fra denne sæson er muligt at blive abonnent ved at købe billet til minimum 3 forestillinger.
Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) åbner i næste uge for den 60. abonnementssæson, der består af 24 forskellige stjernespækkede forestillinger fordelt på 6 balletter, 7 shows, 4 operaer, 1 operette, 2 musicals samt et musicalshow, et revyshow, en komedie og en kabaret. I sæson 2012/2013 kan AKKC, som de første i Skandinavien, præsentere det berømte operahus Staatsoper Unter den Linden Berlin, der opfører den populære opera Barberen i Sevilla.
 
– At det er lykkedes med et første besøg i Skandinavien af det berømte operahus fra Berlin er uden omsvøb en stor, stor glæde for os. Vi har i flere år været i kontakt med operahuset, men først nu hvor de bygger deres eget operahus om, har planerne for et besøg i Aalborg kunnet folde sig ud, og kontrakten er naturligvis nu faldet helt på plads med en aftale om operaen Barberen i Sevilla, fortæller Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.
 
I

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder