Nordisk Quilte Træf 2012 i Aalborghallen

9 maj, 2012 | 07:02

Patchwork tæpper. Quilte kunst. Stofbutikker. Foredrag og drop-in kurser. Alt dette og meget mere kan opleves, når Aalborg er vært for Nordisk Quil-te Træf 2012.
Patchworkforeningerne i de fire nordiske lande – Finland, Sverige, Norge og Danmark – står som arrangører af Nordisk Quiltetræf, der i år foregår i Aalborg Kongres & Kultur Center fra den 18. maj til den 20. maj 2012.
”Vi forventer omkring 5.000 deltagere. Hele foyeren i Aalborg Kongres & Kul-turcenter bliver fyldt op med fantastiske udstillinger, og i Aalborghallen er der 38 butikker med alt fra patchwork, symaskiner, magasiner, lotterier og en de-monstrationsbutik, hvor du kan få vist, hvordan du laver forskellige kreative ting,” siger Gitte Andreasen, der er hovedarrangør af Nordisk Quilte Træf 2012 og tilføjer:
”Under hele træffet er der drop-in kurser, hvor de besøgende bare kan møde op og deltage. Her kan de blandt andet lære at sy flag og puder eller designe knap-per af specielt materiale,” fortæller Gitte Andreasen.
Det koster 120 kroner at komme ind til Nordisk Quilte Træf i Aalborg Kongres & Kultur Center. Mænd og børn under 14 år kommer gratis ind.
 
Quiltetræf i Aalborghallen:
Fredag den 18. maj fra kl. 09-19
Lørdag den 19. maj fra kl. 09-18
Søndag den 20. maj fra kl. 09-16
Der er arbejdende værksted og udstilling fredag den 18. maj fra kl. 13-16 på Aalborg Rådhus, Gammeltorv 2, 9000 Aalborg.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder