KOM I KULSORT JULESTEMNING I MAJ MÅNED

9 maj, 2012 | 05:32

Midtvejs projekt – Dramatikernes rock’n’roll reading
 
Torsdag d. 10. maj kl. 21.00 på Transformator
Entré 30 kr / 1 klip
Dørene åbner kl. 20.30
 
Midtvejs projekt
Kom i kulsort julestemning med en forsmag på “Ind under jul” – Aalborg Teaters juleforestilling på Lille Scene 2012. Oplev teatrets hårdtarbejdende skuespillere fremføre en reading i bedste rock’n’roll stil!
 
3 tekster. 3 dramatikere
“Ind under jul” består af 3 tekster, der er skrevet af 3 studerende på dramatiker-uddannelsen i Århus. Skuespillerne og instruktør Minna Johannesson får teksterne udleveret i denne uge, og laver en workshop inden det hele fremføres på Transformator torsdag aften. ALT kan ske!
 
Hvad er en reading?
En reading er en teaterform, hvor skuespillerne fremfører teksten foran publikum uden (eller med meget lidt) forberedelse og med manuskriptet i hånden. Det er teater, når det er allermest frisk fra fad!
 
Tilmeld dig eventen på Facebook
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder