Runrig i Skovdalen den 8. juni

8 maj, 2012 | 09:22

Mange danske koncertgængere har ventet spændt på hvornår RUNRIG ville tournere igen. Nu kan det offentliggøres, at det gør de i den tidlige sommer maj/juni 2012 – og det endda med hele 9 koncerter i Danmark, og et af stederne er Skovdalen.
 
RUNRIG har som deres mange fans ved, slet ikke spillet koncerter i 2011, i stedet er året gået med at lade op til et brag af en tour i 2012.
Pausen har også givet bandmedlemmerne mulighed for at forfølge andre musikalske drømme og individuelle projekter, og ikke mindst mulighed for at arbejde på nyt materiale og nye planer for det næste kapitel i RUNRIGs bemærkelsesværdige historie. Afgørende for bandet er det, at de vender tilbage til scenen med en fornyet energi og gejst og ikke mindst med et fornyet show og set. Man kommer til at opleve en stribe af RUNRIGs allerstørste livehits, men bandet glæder sig også til at præsentere helt nye sange.
 
“They say absence makes the heart grow fonder and, I know that I speak for all of us when I say, I’m really excited about getting back on stage with the band again. I think the break has been very positive for us all – it has given us a freshness, and an energy, of which the audience will, hopefully, be the main benefactors.”
(RUNRIG forsanger Bruce Guthro)
 
RUNRIG har et kæmpestort og trofast publikum i Danmark og dette publikum ved, at der venter dem en fantastisk medrivende koncert og et rigtig flot show!
 
08. juni – kl. 18:45
Sted: Skovdalen
Pris: 265 kr. inkl. gebyr
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder