Smagen af Aalborg Havnefront – Foodwalk

7 maj, 2012 | 07:44

 

Seks restauranter på Aalborgs Havnefront er gået sammen om en Foodwalk under Aalborg Regatta. Et helt nyt koncept, der skal vise forskelligheden i restauranterne og give folk en speciel madoplevelse.
 
Et restaurant-koncept fra USA er nået hele vejen til havnefronten i Aalborg – nemlig Foodwalk.
 
“Vi var på besøg i en Disney Park i USA, hvor vi fik et armbånd, og så kunne vi gå rundt og smage mad på flere restauranter samme dag. Vi kom hjem og tænkte, at det koncept skal vi kopiere, for Aalborg har med alle de nye restauranter fået plads til en “smag på havnen, ” siger Carsten Jellesen, der ejer restaurant Elbjørn sammen med sin hustru Lone Jellesen.
 
Ideen er nu blevet til virkelighed i samarbejde med Den Fede Ælling, Prinses Juliane, restaurant Fusion, restaurant Panorama, Utzon Café og restaurant og Aalborg Events.
 
Foodwalken begynder lørdag den 16. juni under Aalborg Regatta, og giver adgang til seks forskellige smagsoplevelser på Den Fede Ælling, Prinses Juliane, restaurant Fusion, restaurant Panorama, Utzon Café og restaurant og restaurant Elbjørn. Billetten kan bruges fra 12.00 – 17.00. Hver smagsoplevelse består af en anretning med et lille glas til. Voucherne rives af og indleveres på restauranterne.
 
“Vi håber, at foodwalkerne får en ide om, hvor forskellige restauranterne er på havnefronten – vi opfinder ikke nye retter, men laver mad, der repræsenter, hvad vi har at byde på. Det skal både være en madoplevelse og en appetitvækker til at komme igen,” siger Carsten Jellesen.
 
Billetter kan købes via de seks deltagende restauranter og Nordjyske Fordele.
 
Prisen er 150 kr. til den 11. juni – herefter 300 kr. Der er 1.000 billetter i alt.
 
Læs mere om Aalborg Regatta på www.aalborgevents.dk

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder