Fokus på sammenspil på Musikkonservatoriet

7 maj, 2012 | 10:59

Rytmisk semesterkoncert d. 10. maj på musikkonservatoriet i Aalborg
 
Musik er mestendels noget man laver sammen med andre. Derfor er sammenspil et vigtigt element i enhver konservatorieuddannelse.
 
På torsdag har publikum mulighed for at opleve unge musikere fra konservatoriet i tæt og intenst sammenspil, og der er som altid gratis adgang. Her præsenter de rytmiske sammenspilshold ved Det Jyske Musikkonservatoriums afdeling i Aalborg resultatet af deres anstrengelser i det forløbne studieår.
 
Fra kl. 18.00 til hen imod midnat kan publikum opleve i alt 11 forskellige sammenspilshold i Sal II på musikkonservatoriet i Ryesgade 52. Der er ikke tale om faste bands, men netop om sammenspilshold – som dog alligevel alle har valgt at kalde sig et eller andet; og nogle af holdenes navne antyder også, hvad der bl.a. venter publikum: ”Candidates goes Beatles”; ”Terjes Brazilian Bachelors”; ”Bahelors by Night” m.m.
 
Der venter således publikum en varieret og fornøjelig aften!
 
 
Vedhæftede pressefotos til fri afbenyttelse. (Fra RAMA-festivalen i april. Foto: Nikolaj Lund.)
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder