Tina Dickow gæster Aalborghallen

5 maj, 2012 | 06:58

Når Tina Dickow i starten af 2013 drager på sin nye turné, bliver Aalborg Kongres & Kultur Center lørdag den 2. februar kl. 20 det eneste nordjyske spillested på turen.
Der er lagt op til en koncert med siddepladser, hvor nærvær og intimitet er i højsædet. Og som sædvanligt vil publikum blive taget med på en rejse igennem nyt og gammelt fra det efterhånden enorme sangkatalog.
 
Aarhuspigen Tina Dickow har en lang musikhistorie bag sig. I 2000 etablerede hun sit eget pladestudie, fordi hun ikke brød sig om den måde, som pladeselskaberne ville markedsføre hende. Hun udgav i 2001 debutalbummet Fuel og senere er hele 7 albums fulgt efter – heriblandt succesalbums som In the Red, Count to Ten og Welcome Back Colour.
 
Tina Dickow har gennem sin karriere spillet sammen med blandt andre Steffen Brandt, Thomas Helmig og Medina, og hun har modtaget priser som P3 Prisen, Kronprinseparrets Kulturpris, 2 Robert priser og flere Danish Music Awards.
 
Privat har Tina gennem sin karriere opholdt sig meget i London, og hun har skrevet det meste af sin musik på landevejen, mens hun har turneret rundt i store dele af Europa og USA. Hun er sidenhen vendt tilbage til Danmark, hvor hun lige nu er i gang med at indspille sit niende album, som udkommer til september.
 
Billetter til siddekoncerten koster A: 325,- B: 285,- C: 245,- D: 225,- ekskl. gebyr og sættes i salg mandag den 7. maj kl. 10 i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor tlf. 99 35 55 66 samt på akkc.dk og BILLETnet.dk.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder