Ekstra pladser til Tommy Kenter

4 maj, 2012 | 05:00

Ekstra pladser til Tommy Kenters 50 års jubilæumsshow KENTEX 50.
 
Nordjyder, der ikke nåede at få billetter til Tommy Kenters anmelderroste show ”KENTEX 50 – en mand ser blåt” lørdag den 12. maj i Europahallen, hvor han samtidig modtager Harlekin Prisen 2012, får nu mulighed for at sikre sig en plads, da der netop er sat ekstra billetter i salg.
 
Tommy Kenter, der med sit KENTEX 50 show har begejstret landets anmelderne og fået hele 6 stjerner af Jyllands-Posten og 5 stjerner af både Gregers Dirckinck-Holmfeld og Berlingske, har længe været udsolgt. Nu bliver der frigivet et antal ekstra billetter, så endnu flere nordjyder kan opleve den folkekære skuespiller, instruktør og entertainer.
 
I forbindelse med forestillingen modtager Tommy Kenter Aalborg Kongres & Kultur Centers Harlekin Prisen 2012, hvis fundats lyder: ”Harlekin Prisen tildeles en dansk skuespiller, som har tilført skuespillerkunsten et væsentligt bidrag via sit årelange engagement eller nytænkende skuespillerkunst, og som har været en levende ambassadør for skuespillerfaget – ikke mindst et ideal for skuespilleraspiranter og yngre skuespillere”.
 
Tommy Kenter er kendt for sin evne til at udvikle vittige figurer som fru Cristoff og Rudy Kleutzner. Han har medvirket i både teater og film og har skrevet tekster og musik til flere forestillinger. Blandt Tommy Kenters mange teaterpræstationer kan nævnes ”En mand er en mand” (1983) og ”Dødsdansen” (2003-04). Han har spillet med i film som ”Slingrevalsen” (1981), ”Fukssvansen” (2001), som han modtog en Bodil for, og ”Lad isbjørnene danse”, som han modtog både en Bodil og en Robert for.
Udover sit arbejde med teater og film, har Tommy Kenter turneret med sit populære oneman show KENTEX, lagt stemme til flere animationsfilm, været instruktør på cirkusrevyen og danset sig til en fornem 3. plads i ”Vild med dans”.
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder