Presse
Ekstra pladser til Tommy Kenters 50 års jubilæumsshow KENTEX 50.
 
Nordjyder, der ikke nåede at få billetter til Tommy Kenters anmelderroste show ”KENTEX 50 – en mand ser blåt” lørdag den 12. maj i Europahallen, hvor han samtidig modtager Harlekin Prisen 2012, får nu mulighed for at sikre sig en plads, da der netop er sat ekstra billetter i salg.
 
Tommy Kenter, der med sit KENTEX 50 show har begejstret landets anmelderne og fået hele 6 stjerner af Jyllands-Posten og 5 stjerner af både Gregers Dirckinck-Holmfeld og Berlingske, har længe været udsolgt. Nu bliver der frigivet et antal ekstra billetter, så endnu flere nordjyder kan opleve den folkekære skuespiller, instruktør og entertainer.
 
I forbindelse med forestillingen modtager Tommy Kenter Aalborg Kongres & Kultur Centers Harlekin Prisen 2012, hvis fundats lyder: ”Harlekin Prisen tildeles en dansk skuespiller, som har tilført skuespillerkunsten et væsentligt bidrag via sit årelange engagement eller nytænkende skuespillerkunst, og som har været en levende ambassadør for skuespillerfaget – ikke mindst et ideal for skuespilleraspiranter og yngre skuespillere”.
 
Tommy Kenter er kendt for sin evne til at udvikle vittige figurer som fru Cristoff og Rudy Kleutzner. Han har medvirket i både teater og film og har skrevet tekster og musik til flere forestillinger. Blandt Tommy Kenters mange teaterpræstationer kan nævnes ”En mand er en mand” (1983) og ”Dødsdansen” (2003-04). Han har spillet med i film som ”Slingrevalsen” (1981), ”Fukssvansen” (2001), som han modtog en Bodil for, og ”Lad isbjørnene danse”, som han modtog både en Bodil og en Robert for.
Udover sit arbejde med teater og film, har Tommy Kenter turneret med sit populære oneman show KENTEX, lagt stemme til flere animationsfilm, været instruktør på cirkusrevyen og danset sig til en fornem 3. plads i ”Vild med dans”.
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan også være interesseret i

Guide til kælkebakker i Aalborg: De syv bedste og mest interessante

Tema: Nordjylland dækket i sne I disse dage er Nordjylland dækket i…

Voldsomt snevejr i Nordjylland – fortæl os om din oplevelse med snestormen

Snestorm i Nordjylland – hele regionen er hårdt ramt Det er nok…

Mette Bugge: “Vi har opbakning fra myndigheder, kommunen og alle andre til, at der igen bliver karneval, så det kan jeg fuldt og fast love, der gør”

Karneval i Aalborg fylder rundt Til sommer vil Aalborg Karneval løbe af…

Har du undret dig over hvorfor du ikke må bruge de nedgravede containere i Fyensgade? Læs om hvorfor her

Rundt omkring i Aalborg er det ikke er særsyn efterhånden, at se…

Er du glad for en hotdog? Her kan du få den længste af slagsen

Hvis du er som de fleste Nordjyder, så elsker du sikkert en…

Nordjylland er dækket i sne – aktiviteter for hele familien

Weekend = afslapning for hele familien Nu hvor Nordjylland er dækket i…

Jacob Risgaards investeringer bærer frugt: Sådan vil han investere pengene

Risgaards holding  selskab viser største overskud nogensinde. Efter skat er trukket fra har han tjent 122…

Oversigt over smitten i Aalborg: Sådan går det

I modsætning til smitten på landsplan, så har de daglige smittetal for…

Dyre kvadratmeterpriser: Nørresundby er blevet populært

Flere og flere boligsøgende er begyndt at få øjnene op for hvilke…