AaB vil tilbage på pointsporet

3 maj, 2012 | 07:20

Efter nederlag mod FC København og FC Nordsjælland skal AaB forsøge igen at komme på pointtavlen, når det torsdag gælder udekampen mod OB.
 
AaB’s cheftræner Kent Nielsen udtaler:
 
– Kampene kommer tæt i denne periode, og nu står vi over for en modstander, der har haft større forhåbninger for sæsonen, end den nuværende placering afspejler.
 
– OB har været udsat for et bundholds syndrom med stolpe-ud og tvivlsomme kendelser imod sig, og blandt andet derfor er de til alles overraskelse blevet fastholdt i nedrykningsdramaet, konstaterer Kent Nielsen.
 
– For vores vedkommende har vi forhold til vores seneste kamp mod FCK haft fokus på, at spillet ude på banen var ok, men at vi på den sidste tredjedel skal lykkes meget bedre for at få et godt resultat med hjem fra Odense, hvilket selvfølgelig er vores mål, fastslår Kent Nielsen, der har udtaget følgende trup til dysten mod OB:
 
1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 15 Pól Jóhannus Justinussen, 18 Lucas Andersen, 20 Henrik Dalsgaard, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Jakob Ahlmann, 30 Kayke og 33 Kasper Kusk.
 
Kasper Bøgelund er eneste ukampdygtige spiller i truppen.
 

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder