International hæder til AAU-forskere

2 maj, 2012 | 07:02

En artikel om hvordan man styrer en vindmølle intelligent, når nettet er lidt ustabilt, er blevet kåret til en af de tre bedste artikler ud af godt 500 på den prestigefyldte IEEE ECCE-konference i USA.
 
Artiklen er skrevet af Ke Ma og Frede Blaabjerg fra Aalborg Universitets Institut for Energiteknik i samarbejde med en forsker fra universitetet i Bari i Italien, og anerkendelsen glæder Frede Blaabjerg.
– Det er meget stort, det her. IEEE ECCE-konferencen er den konference, som alle inden for faget stiler efter. Rigtigt mange artikler bliver afvist, og kvaliteten blandt de artikler, der kommer med, er utrolig høj. Alene det at komme med på konferencen sikrer høj faglig anerkendelse, og når vi så endda ender i top tre blandt cirka 500 indsendte artikler, så er det jo helt fantastisk, siger Frede Blaabjerg.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder