Vigtige kampe i denne uge – og trøjeauktion

30 april, 2012 | 08:01

Der er ikke hvilken som helst uge, vi har taget fat på. Udfaldet af de to resterende kampe i slutspillet afgør, om vi kommer semfinalerne, så vi håber og tror, at solen også skinner på os i denne uge udtaler Jan Larsen, Aalborg Håndbold.
 
Onsdag kl. 19.00 gælder det udekampen mod Bjerringbro-Silkeborg i Arena Midt i Kjellerup. Før kampen er BSV på førstepladsen i puljen med syv points. Vi har seks point på andenpladsen, KIF Kolding fire point på tredjepladsen og Viborg sidst med to point. Samtidig med vores kamp på onsdag spiller Kolding hjemme mod Viborg.
 
Vi kan fortsat selv afgøre det. Med sejre over BSV og Viborg hjemme i den sidste kamp vinder vi puljen og skal møde Team Tvis Holstebro i to semifinaler. Andre resultater åbner mulighederne i puljen, hvor vi skal huske, at vi ikke kan tåle at stå lige med hverken BSV eller Kolding, fordi de sluttede bedre end os i grundspillet.
 
Vi viste god form i pokalkampen i fredags på udebane i Ribe med en sejr på 30-23, og det var især glædeligt, at både Ole Erevik og Søren Pedersen var tilbage ved fuld styrke i målet. Vi håber på et godt resultat på onsdag, og at I møder talstærkt op i Gigantium søndag kl. 17.20 til kampen mod Viborg HK, der kan blive alt afgørende. Samtidig mødes KIF Kolding og Bjerringbro-Silkeborg i Kolding.
 
Du kan endnu nå at købe billet til kampen på søndag og desuden tilmelde dig arrangementet i Carlsberg Caféen før kampen på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.
 
Køb din favoritspillers trøje
www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/auktion er der fuld gang i auktionen over spillernes trøjer, som du kan sikre dig, når sidste kamp er spillet. Auktionen slutter to dage efter sidst spillede kamp, og du har allerede nu mulighed for at byde på din favoritspillers trøje.
 
På gensyn i Gigantium på søndag til kampen mod Viborg HK
 
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder