Anne Kejser vært på nyt tv-program på Kanal 5

30 april, 2012 | 08:08

Bypiger søger bonderøve – Meld dig til casting på kanal5.dk.
 
Anne Kejser står parat til snart at drage med 15 skønne danske piger ud i det ganske land på jagt efter kærligheden i ”Bypiger søger bonderøve”, som har premiere på Kanal 5 til efteråret. Pigerne bliver kørt med bus til fem forskellige destinationer i Danmark, og hvis de møder HAM undervejs, så er det bare at hoppe af bussen. Castingen begynder NU, så grib chancen – kærligheden venter derude!
 
Alle drømmer om at møde den eneste ene, men for mange er det svært at finde den rette. Også i storbyen hvor singlerne ellers er talstærke. I ”Bypiger søger bonderøve” giver Kanal 5 kærligheden en ny chance og fylder en hel bus med storby-singlepiger, som er klar til at forlade det pulserende liv i byen for at finde en rigtig mand. Vært på programmet bliver skønne Anne Kejser, som faldt for programmets anderledes præmis:
 
”Jeg har sagt ja til at være vært på ”Bypiger søger bonderøve”, fordi jeg synes, det er fedt, at der er nogen, der tør gøre noget anderledes og måske lidt vovet i forsøget på at finde den eneste ene. Alle og enhver kan jo gå på en datingside eller i byen og score, men det her kræver altså noget mod, hvad enten man er kvinde eller mand. Og så er jeg rigtig glad for det samarbejde, jeg har og har haft med kanal 5/SBS TV. Der er en frihed og en legelyst i måden at lave tv på, og det ligger meget til mig,” fortæller 31-årige Anne Kejser, der også har kunnet opleves som vært på ”Vinter WIPEOUT” på Kanal 5.
 
I ”Bypiger søger bonderøve” sender vi de 15 piger på deres livs rejse for at finde den ægte kærlighed på steder, de aldrig har været og aldrig troede, at de skulle opleve. Fra det særegne Sønderjylland til det vindblæste Vendsyssel vil vi besøge fem forskellige byer, som godt kunne trænge til at blive rusket op af en gruppe sprudlende storby-piger. Byerne stiller hver især op med to af deres fineste ungkarle, som i en uge vil gøre alt hvad de kan for at overbevise pigerne om, at de skal slå sig ned med bonderøvene i netop deres by.
 
De to ungkarle vil bruge alle trick i bogen for at imponere storbypigerne. De vil vise deres liv på landet frem og introducere pigerne til deres familie og venner. Om det lykkes dem at forføre storbypigerne vil vise sig, når ugen er slut og bussen skal videre til næste by. Hopper en af storbypigerne af bussen og skifter storby ud med deres udvalgte bonderøv og et liv på landet, eller bliver de på bussen og kører med til næste stop, hvor storbypigerne søger nye bonderøve.
 
Castingen til ”Bypiger søger bonderøve” begynder nu for både single-piger og mænd – læs mere på kanal5.dk
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder