Aalborg DH forsøger rekonstruktion

25 april, 2012 | 07:29

Den seneste tids økonomiske trængsler i Aalborg DH har gjort, at klubben nu selv har valgt at gå i skifteretten og bede om rekonstruktion.
Formålet med rekonstruktionsbehandlingen er at afdække mulighederne for at rekonstruere selskabets virksomhed ved indgåelse af en akkord med selskabets kreditorer og/eller ved fra-salg af selskabets virksomhed.
Det vurderes, at der ved rekonstruktionen vil være grundlag for at videreføre Aalborg DH og derved sikre ligadamehåndbolden i Nordjylland.
Pa mødet blev advokat Anders Braad fra advokatfirmaet Haugaard I Nielsen valgt som Rekonstruktør og statsautoriseret revisor Henning Kjeldsen fra revisionsfirmaet Deloitte som regnskabskyndig tillidsmand.
Rekonstruktør Anders Braad udtaler:
Ud fra de tilgængelige oplysninger ser det ud til, at en rekonstruktion er mulig at gennemføre. Der foreligger mig bekendt mange positive tilkendegivelser fra kreditorerne og i kombination med de mange ”gode viljer” i og omkring Aalborg DH giver det mig en begrundet forventning om, at der i løbet af kort tid vil blive etableret et solidt grundlag for en videreførelse af selskabet. Jeg vil gerne opfordre alle kreditorer, såvel private som offentlige, til at deltage positivt i rekonstruktionen.”

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder