Verdens største bog kommer til Aalborg

24 april, 2012 | 05:30

Bogen indeholder det samlede lovgrundlag, som a-kasserne i Danmark administrerer efter – hele 23.675 sider. Bogen er skabt af Min A-kasse i protest mod bureaukratiet i beskæftigelsessystemet og kan ses på Hovedbiblioteket fra 7. maj til 22. maj.
Bogaktuelle Lau Aaen fra dagpengland.dk, der har skrevet bogen Dagpengeland holder i den forbindelse foredrag, d. 15. maj på Hovedbiblioteket, hvor han fortæller om sine personlige oplevelser i aktiverings­systemet.
 
Hvad er 140 cm langt, vejer over 70 kg og består af 23.675 siders love, bekendtgørelser, vejledninger, cirkulærer og skrivelser?
 
Monsterbogen kommer nu til Aalborg, hvor man vil kunne bese mastodonten i Hovedbibliotekets velkomstområde frem til 22. maj. Bogen fungerer som reklame for Hovedbibliotekets arrangement med bogaktuelle Lau Aaen fra dagpengeland.dk tirsdag den 15. maj kl. 16.30 – 17.30, hvor Lau tager publikum med på en skarp satirisk rejse ind i beskæftigelsesbureaukratiets kringelkroge.
 
Verdens største bog er skabt af a-kassen ”Min A-kasse” i samarbejde med en gruppe arbejdsløse. Formålet er, at sætte bureaukratiet til debat. Bogen har allerede været på Christiansborg og rundt til diverse arrangementer. Verdens største har nu indledt en dissideret Danmarks turné. Første stop var Aarhus, og efter Aalborg venter blandt andet Odense og Folkemødet på Bornholm.
Udstillingen af Verdens Største Bog og arrangementet med Lau Aaen er en del af projektet Demokrateket. Demokrateket handler om at gøre samfundsmæssige udfordringer levende og skabe rum for politisk debat.
Dato: tirsdag 15. maj 2012 16:30
Sted: Hovedbiblioteket
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder