Du kan stadig nå at bestille din billet til MAESTRO…

24 april, 2012 | 10:45

Teater Nordkraft præsenterer i samarbejde med Teatret Svalegangen og Team Teatret – MAESTRO.
Forestillingen spiller hele ugen fra tirsdag til lørdag 28. april 2012, hvorefter hele holdet rykker til Team Teatret i Herning.
Gå ikke glip af en fantastisk visuel oplevelse tilsat masser af musik af KAIZERS ORCHESTRA
MAESTRO er et intenst pulserende drama om kærlighed, magt og begær baseret på den norske gruppe Kaizers Orchestras dunkle og rytmiske, men også smukke og poetiske univers på deres tre første plader ”Ompa Til Du Dør”, ”Evig Pint” og ”Maestro”. Selv uden et indgående kendskab til Kaizers Orchestras sangkatalog kan forestillingen sagtens nydes, da alle sangene synges på dansk og indgår som en naturlig del af en samlet fortælling.
 
TAG KONTROL PÅ KONTINENTET!
Vi befinder os i et univers præget af krig, mafialignende tilstande og østeuropæisk romantik, hvor druk, hor og eder og forbandelser er en del af den dystre dagligdag. En verden hvor venskab, kærlighed og eskapisme lever side om side med bedrageri, misundelse og hævnlyst. Hvor hver dag skal leves med en lidenskabelighed, som var det den sidste. I midten af orkanens øje befinder barndomsvennerne Sonny, Vicente og Victoria sig. Sonny og Vicente er blodbrødre, mens Victoria er pigen, de begge elsker. Sammen udgør de hovedaksen i Resistansen – den modstandsbevægelse, der kæmper mod det mystiske overhoved Mr. Kaizer og hans højre hånd, Clavier. Men udover at kæmpe mod den fælles fjende er Sonny også i konstant kamp med sine egne indre dæmoner. Victoria har valgt at gifte sig med Vicente som også er Resistansens leder, og jalousien over at have tabt i både magt og kærlighed får Sonny til at sælge ud af sine egne idealer og svigte Resistansen med fatale konsekvenser til følge.
 
DEN JYSKE TEATERMAFIA
MAESTRO, som er produceret i et nært samarbejde mellem Teater Nordkraft i Aalborg, Team Teatret i Herning og Teatret Svalegangen i Aarhus, er baseret på norske Tore Renbergs stykke ”Sonny”, som havde premiere på Rogaland Teater i Stavanger i november 2011. Den danske version MAESTRO er ombearbejdet og oversat til Teatret Svalegangen/TeamTeatret/Teater Nordkraft af instruktør Heinrich Christensen. MAESTRO adskiller sig bl.a. fra det oprindelige manuskript ved, at antallet af spillere er skåret væsentligt ned til seks skuespillere på scenen, akkompagneret af fire musikere. Denne nedskæring er ikke kun af praktiske årsager, men også økonomiske. Forestillingens tilblivelse er kun blevet mulig ved, at tre jyske teatre er gået sammen om at producere. Økonomien i en stor produktion som denne er simpelthen ikke mulig for det enkelte teater alene.
 
Musik af: Kaizers Orchestra
Originalt manuskript af: Tore Renberg
Iscenesættelse: Heinrich Christensen
Scenografi: Ida Marie Ellekilde
Musikalsk arrangement: Niels Søren Hansen
Musikere: Søren Poulsen (Slagtøj), Søren Graversen (tangenter og guitarer), Anders Pedersen (Guitarer) og Anton Johannes Hejl (Kontrabas)
Medvirkende: Daniel Bevensee, Nikolaj Mineka, Troels Thorsen, Janus Kim Elsig, Filippa Suenson og Katrine Beck Ibsen
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder