PROCOL HARUM klar i 2013 med nytårskoncert

20 april, 2012 | 06:00

Aalborg Kongres & Kultur Center kan igen i 2013, fredag den 15. marts præsentere Procol Harum i en symfonisk live-koncert med DR UnderholdningsOrkestret & DR Vokal Ensemblet dirigeret af David Firman. Dermed er en fortsættelse af successen fra DR’s Nytårskoncert 2011 med Procol Harum en realitet.
 
Aalborg Kongres & Kultur Center glæder sig til igen at byde velkommen til en af de største successer fra de populære
DR Nytårskoncerter – legendariske Procol Harum med Gary Brooker i spidsen.
 
I symfonisk samarbejde med DR Underholdningsorkestret og DR VokalEnsemblet bliver der budt på klassikere som “A Whiter Shade of Pale”, “A Salty Dog” og “Conquistador” i de stort orkestrerede versioner som tilbage i 1972 skrev gruppen ind i rock-historien med det multi-sælgende album “Live In Concert With the Edmonton Symphony Orchestra”. Med til historien hører, at Procol Harum frem til idag kun har optrådt med denne stortanlagte koncert-event ganske få gange.
 
I spidsen for et toptunet DR UnderholdningsOrkester og det ikke mindre imponerende DR VokalEnsemblet finder vi dirigenten David Firman.
Med alt udsolgt til DR Nytårskoncerten i januar 2011 gik mange forgæves efter billet. Her hjælper kun et godt råd: Køb billet i god tid!
 
Anmeldelser fra 2011 turneen
“Aftenens hovednummer ‘A Whiter Shade Of Pale’ er næppe nogensinde tidligere blevet præsenteret så smukt og så elegangt og så yndefuldt som her i intens samklang mellem de fem mand i bandet og de uhyre velspillende og velsyngende kræfter i henholdsvis DR UnderholdningsOrkestret og DR VokalEnsemblet”.
***** 5 ud af 6 stjerner (Ove Nørhave, Nordjyske)
 
“Gary Brooker var, kort fortalt, i storform i aftes. Ikke mindst vokalt… – Andre store øjeblikke: En åndeløs, tilbagelænet udgave af ‘Homburg’ og en ‘Broken Barricades’ med indbygget stryger-suspense samt ‘The Emperor’s New Clothes’, som igen bekræfter, at Brooker som balladekomponist er i Elton John-klassen.” (Torben Bille)
Billetterne sættes i salg onsdag den 25. april kl. 10.00 i Billetkontoret tlf. 99 35 55 66 samt på www.akkc.dk og BILLETnet.dk.
Billetprisen er fra 450-350 kr. inkl. gebyr.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder