Piger med pistoler! FLØDEKLINIKKEN + POINT BLANK

14 april, 2012 | 05:27
Arkiv


Torsdag den 19. april, kl. 21:00 · Entré: Kr. 65 + evt. gebyr på Studenterhuset
Det er en velspillet, rå, og kompromisløs urban lyd, der kommer fra de syv medlemmer i gruppen Flødeklinikken. De er i øjeblikket i studiet for at færdiggøre deres kommende album i samarbejde med deres producer Frederik Nordsøe (Outlandish, The William Blakes, Brandy m.fl.) Den første single fra Flødeklinikkens kommende album “Piger med pistoler”, var i over otte uger på top 5 på P3’s systemliste og var “ugens fresh” på MTV i sommer. På Flødeklinikkens kommende og andet album kan du høre mere pop og leg med instrumenterne. Ifølge bandet selv fordi de blevet både modigere og dygtigere musikere – til gode for bandets stil, som de 7 kalder for organisk hip hop.
http://www.floedeklinikken.dk/

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder