Nominering til Lise Baastrup fra Aalborg Teater

12 april, 2012 | 13:06

Skuespiller ved Aalborg Teater Lise Baastrup er nomineret til en pris ved den internationale tv-festival i Monte Carlo. Lise Baastrup er nomineret i kategorien ”Bedste skuespillerinde” for sin rolle som Hjørdis i TV 2-serien ”Rita”.
 
Lise Baastrup siger selv: ”jeg er meget overrasket, beæret, overvældet, glad og lidt chokeret – på den positive måde”.
 
På Aalborg Teater har Lise Baastrup i denne sæson spillet datteren i Familien, hovedrollen som Tudse i Jul i Piletræerne, datteren Helene i Vinterbergs Begravelsen, og er lige nu i fuld gang med prøverne på sæsonens sidste forestilling Anne Linnet Teaterkoncert: Jeg er jo lige her.
 
Tv-serien ”Rita” er nomineret i flere kategorier på festivalen, blandt andet ”bedste internationale producer”, ”bedste europæiske producer”, og desuden er tre øvrige medvirkende i serien nomineret.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder