Kom og bak op mod Kolding lørdag 14. april

10 april, 2012 | 10:39

 

Vi har fået en fantastisk flot start på slutspillet med sejre på 30-20 hjemme over Bjerringbro-Silkeborg og på 24-22 i Kolding, fortæller Jan Larsen, Aalborg Håndbold
 
Vi er spillet taktisk klogt med fight og stærkt forsvarsspil i højsædet – og Ole Erevik har været forrygende i målet. Så langt, så godt. Vi fører puljen med fire point, mens BSV har tre point, Kolding og Viborg hver to.
 
Vi har fortsat lang vej til målet, der i første omgang er at komme i semifinalerne. Står to hold a point, når slutspillet er færdigt, er holdenes placering i grundspillet afgørende.
 
 
Vores næste kamp er på udebane mod Viborg HK onsdag 11. april kl. 19.30 – og lørdag 14. april kl. 15.00 står det store brag i Gigantium Arena mod KIF Kolding.
 
Her skal vi give Robert Hedins drenge maksimal opbakning, og samtidig inviterer vi sammen med Spar Nord til Warm Up Party i Carlsberg Cafeen fra kl. 13.30 med Happy Hour i baren i tidsrummet kl. 13.30-14.30 og gratis fan-trøje fra Spar Nord til alle, der tilmelder sig spisningen i caféen på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.
 
Vær med til at skabe en festlig og hyggelig opvarmning til kampen mod KIF Kolding i Carlsberg Caféen, hvor du kan vinde spændende præmier og høre interviews med spillere og trænere med oplæg til kampen.
 
 
Mange spillere med landshold i påsken
 
Vi har mange af vores spillere i aktion med diverse landshold her i påsken. Kristian Kjelling, Ole Erevik og Håvard Tvedten spiller Bring Cup i Bodø i Nordnorge med Robert Hedin ved det norske træner-ror, Jonas Larholm og Johan Jakobsson spiller tre vigtige OL-kval-kampe for Sverige i Göteborg, Jacob Bagersted og Henrik Møllgaard spiller mod Tyskland med det danske B-landshold i to kampe i henholdsvis Herning og Flensburg, og desuden er Martin Larsen med det danske U 20-landshold.
 
Spillerne mødes igen til træning her i Aalborg på tirsdag – forhåbentlig skadesfri.
 
Simon Hald på to-årig kontrakt og Spllid forlænger
 
 
Vi har indgået en to-årig aftale med stortalentet Simon Hald, der er 17 år, og samtidig er aftalen med venstre fløjen, Rune Spliid, 25 år, forlænget med yderligere en sæson.
 
Simon har i denne sæson trænet med liga-holdet og været en del af truppen på mange områder. Han har den rigtige indstilling og de fysiske muligheder for at nå langt med sin håndboldkarriere.
 
Rune er en vigtig person i vores trup. Han har gennemgået en positiv udvikling som venstre fløj, og vi er glade for at forlænge samarbejdet med ham, slutter Jan Larsen
 
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder