CHOIR OF YOUNG BELIEVERS på Studenterhuset

6 april, 2012 | 07:09


‘RHINE GOLD’ MØDES AF OVERVÆLDENDE ROS
 
Med bagagen fyldt af instrumenter og overvældende ros er Choir of Young Believers draget på USA-tour. ‘Rhine Gold’ udgives i USA og England 20. marts, men først venter SXSW-festivalen og et koncertmaraton forude.
 
‘Rhine Gold’ udkom 27. februar og blev mødt med flotte beskrivelser af et ‘pragtværk’, der var ‘svimlende’ og ikke mindre end et ‘mesterværk’. Choir of Young Believers kunne ikke få en bedre start på et forår fyldt med koncerter og touraktiviteter, der skal følge op på deres andet album.
 
International anerkendelse
Med den kommende internationale udgivelse af ‘Rhine Gold’ på selskabet Ghostly International har Choir of Young Believers allerede fået god opmærksomhed på radiostationer og musikblogs i USA og England, og nu begynder også anmeldelser fra de store musikmagasiner at strømme ind.
Torsdag den 12. april kl. 21.00 på Studenterhuset
Entre: kr. 100 + gebyr
 
 

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder